Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Overijssel

 

Showing 1–10 of 17 results

Overijssel

Steenwijk (Overijssel): stichting beheert een zestal jachthavens in de Kop van Overijssel op de grens met Friesland in de Weerribben…

Overijssel

Gelegen in het prachtige waterrijke Noordwest Overijssel ligt het pittoreske dorpje Giethoorn, ook wel bekend als Hollands Venetië. Temidden van…

Overijssel

Hattem: jachthaven aan de IJssel met 240 ligplaatsen met vrijwel allemaal een eigen stroomaansluiting en gratis internet biedt ‘rust en…

Overijssel

Zwolle: de haven aan het Zwartewater met een open verbinding naar het IJsselmeer heeft een tankstation voor diesel, en een…

Overijssel

Steenwijk: moderne jachthaven (230 plaatsen) bij de stad en aan de kruising van het Steenwijkerdiep en het kanaal Giethoorn –…

Overijssel

Deze haven is de diepste van Giethoorn, met een diepgang tot 2.00 meter. De haven ligt loopafstand van het toeristische…

Overijssel

Scheerwolde (aan Steenwijkerdiep): winterstalling voor ruim 200 jachten, zowel 1200 m2 verwarmd binnen als buiten. Botenlift tot 25 ton.

Overijssel

Zwartsluis: gelegen in de ‘Kop van Overijssel’ aan het Meppelerdiep. Alle faciliteiten zoals (overdekte) ligplaatsen en (overdekte) winterstalling, techniek en…

Overijssel

Hasselt (Overijssel): Aan de rand van de historische plaats bevindt zich jachthaven en camping ‘de Molenwaard’. De haven ligt in…

Overijssel

Kampen: camping, appartementen en jachthaven met ligplaatsen tot 13 meter lengte. Met zwembad en restaurant.

Jachthavens Overijssel

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Overijssel? Bijvoorbeeld in Zwolle, Hasselt, Deventer of Kampen. Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Overijssel. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Overijssel.

Ga je de binnenwateren van Overijssel verkennen? Ben je op zoek naar een jachthaven in de omgeving van Lochem, Almelo of Enschede? Kortom ben je op zoek naar mooie jachthavens in Overijssel?

Naast de vele mooie wateren en aanlegplaatsen, bieden de jachthavens in Overijssel ook mogelijkheden voor bootstalling en onderhoud en service voor jouw boot.

Jachthaven in Overijssel nodig? Op de website van Nauticlink vind je verschillende jachthavens. Bekijk de vermeldingen en lees meer. Voor informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de jachthaven.

 

Jachthaven Hasselt

Ben jij op zoek naar een jachthaven in het Overijsselse Hasselt? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats in Hasselt waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? In het Overijsselse Hasselt zijn heel wat mooie jachthavens te vinden. De jachthavens in Hasselt zijn gevestigd op verschillende locaties aan het zwarte water.

Bij Nauticlink vind je verschillende jachthavens in Hasselt die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook jachthavens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan.

Dus, zoek je een leuke ligplaats in Hasselt? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens Overijssel en neem voor meer informatie contact op met de jachthaven.

 

Ligplaats Overijssel

Een leuke ligplaats voor je boot of jacht in Overijssel? Eentje waar jij jouw boot met een gerust hart achter kunt laten? Zoek dan niet verder! Bij Nauticlink vind je een ruim aanbod adverteerders van de mooiste jachthavens in Overijssel en omstreken. De aanbieders gaan met zorg om met jouw boot, zodat jij kunt genieten van jouw dag op het water.

Overijssel kent verschillende ligplaatsen zoals de Kranerweerd, de Hanze of Jachthaven Hoek. Kijk bij ons aanbod adverteerders en vind de ligplaats in Overijssel met de faciliteiten die jij zoekt.

 

Jachthaven Zwolle

Overijssel kent verschillende mooie plaatsen waar jij een dagje of misschien meer kunt vertoeven met je boot. Neem bijvoorbeeld de leuke én bovendien bruisende stad Zwolle. In Zwolle vind je verschillende jachthavens waar jij je boot kunt aanleggen of even een tussenstop kunt nemen als je op doorreis bent.

In onze rubriek jachthavens Overijssel vind je verschillende vermeldingen van jachthavens in o.a Zwolle. Door op één van de vermeldingen te klikken, vind je meer informatie over de jachthaven in Zwolle.

Bij elke vermelding vind je ook een link naar de website of contactgegevens, zodat jij meer informatie kunt vergaren. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende jachthavens in Zwolle toevoegen aan je favorieten. Zo kun de jachthavens in Zwolle waar jij belangstelling in hebt snel terugvinden.

 

Jachthaven Kampen

In de zomer met je boot genieten van de oude hanzestad Kampen? Dan is het natuurlijk fijn als je weet welke mooie jachthavens in Kampen er te vinden zijn. In ons aanbod jachthavens in Overijssel vind je verschillende jachthavens met allerlei faciliteiten zoals de mogelijkheid om te tanken, drinkwater te tanken, toiletten, (gratis) Wifi, parkeergelegenheid en horecagelegenheden. Kijk bij onze vermeldingen en ga op zoek naar perfecte jachthaven in Kampen!

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Overijssel, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Limburg, Groningen, Noord-Holland, Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Overijssel?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Overijssel? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Overijssel in de watersportgids.