Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Utrecht

 

Showing 1–10 of 20 results

Breukelen Haven 600×450 1 1
Utrecht

Direct gelegen aan de Loosdrechtse plassen: jachthaven met 90 ligplaatsen, verder ook een uitgebreide jachtservice en een Vetus Center. Jachtservice…

Utrecht

Vinkeveen: zomer- en winterstalling, verhuur van Poly-Valken en Centaurs, verkoop en camping.

Utrecht

Breukelen (Stichtse Vecht): Onze jachthaven met ligplaatsen voor boten tot 15 meter en met alle faciliteiten kenmerkt zich door een…

Utrecht

Breukelen: bijna windvrije jachthaven dateert van begin 1900 en beschikt over 100 ligplaatsen, van 4 tot 10 meter bootlengte. Geen…

Utrecht

Vinkeveen: moderne jachthaven met ruim 300 ligplaatsen in de zuidoosthoek van de Vinkeveense Zuid-plas is het hele jaar open. Met…

Utrecht

Amersfoort: moderne passantenhaven heeft alle faciliteiten en biedt plaats aan zowel kleinere boten als jachten tot 20 meter lengte, 2…

Utrecht

Breukelen: De golfvrije haven met 150 ligplaatsen staat in open verbinding met de “Loosdrechtse Plassen” en ligt vlak naast natuurgebied…

Utrecht

Vinkeveen: breed opgezet watersportbedrijf met haven, winterstalling binnen en buiten (kranen tot 3 ton), alle technisch onderhoud, zeilmakerij en verkoop…

Utrecht

Amersfoort: jachthaven dichtbij het centrum in de monding van het Valleikanaal en direct aan de rivier de Eem. Historische hout-opslagplaatsen…

Utrecht

Breukelen: jachthaven in open verbinding met het Loosdrechtse plassengebied en de Vecht. Zomer- en winterstalling, zowel buiten als overdekt, onderhoud,…

Jachthavens Utrecht

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Utrecht? Bijvoorbeeld in Amersfoort, Loosdrecht of Spakenburg? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Utrecht. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Utrecht.

Plannen om de wateren in Utrecht te ontdekken? Zoek je een aanlegplaats voor een of meerdere overnachtingen? Kijk dan bij Nauticlink voor verschillende adverteerders van jachthavens in Utrecht. In een handig overzicht vind jij zo de plek waar jij wilt aanleggen.

Vind je de faciliteiten belangrijk of heb jij alles aan boord? Wil je ‘s avonds nog een hapje eten in het dorp/stad? In Overijssel vind je complete jachthavens met diverse faciliteiten. Van water- en sanitaire voorzieningen tot horeca en recreatiepark.

Klik via Nauticlink naar de website van de jachthaven voor meer informatie.

 

Jachthaven Nieuwegein

Wil jij een plekje in één van de jachthavens in Nieuwegein? Dat kan! Bij Nauticlink vind je een ruim aanbod adverteerders van jachthavens in onder andere Nieuwegein. Je vindt het aanbod jachthavens in Nieuwegein heel handig in één overzicht. Zo kun jij eenvoudig navigeren naar de jachthaven die jij zoekt en aan jouw wensen voldoet.

Zoek jij bijvoorbeeld een jachthaven met veel of juist weinig faciliteiten? Is het een noodzaak dat er eetgelegenheden in de buurt zijn? Of ga jij liever voor een wat minder recreatief gebied? Welke jachthaven in Nieuwegein jij ook zoekt, je vindt de juiste bij Nauticlink. Kijk snel bij onze vermeldingen en reserveer jouw plekje in de jachthaven in Nieuwegein.

 

Jachthaven aan de Loosdrechtse Plassen

Ben jij op zoek naar een jachthaven aan de Loosdrechtse Plassen? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? Aan de Loosdrechtse Plassen zijn heel wat mooie jachthavens te vinden. Deze jachthavens liggen op verschillende mooie plek waar jij ultiem kunt genieten van rust, watersport en natuur. Er is voor iedereen wat te vinden aan de Loosdrechtse Plassen.

Bij Nauticlink vind je verschillende jachthavens aan de Loosdrechtse Plassen die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook jachthavens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan.

Dus, zoek je een leuke jachthaven aan de Loosdrechtse Plassen? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens Utrecht en neem voor meer informatie contact op met de jachthaven.

 

Ligplaats boot Utrecht

Ga jij Utrecht verkennen op het water? Maar waar ga je aanleggen? Bij ons vind je havenbedrijven met ligplaatsen voor boten in Utrecht.

Utrecht heeft verschillende leuke ligplaatsen voor boten die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en te genieten bij horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Utrecht vind je verschillende ligplaatsen voor boten in Utrecht. Van Breukelen, Maarsen tot aan Nieuwegein!

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in Utrecht of omgeving. Zij helpen je graag verder!

 

Ligplaats sloep Utrecht

Met een mooie dag in het verschiet ontstaan al gauw de ideeën om het water in of rondom Utrecht te ontdekken. Dan is het is ook handig om te weten waar je kunt aanleggen. Vind hier de havenbedrijf met ligplaatsen voor een sloep in Utrecht.

Misschien niet voor de hand, maar Utrecht en omgeving kent mooi watergebieden. Denk aan de Sloepenroute Vecht-Zuid, de Loosdrechtse plassen en Kalverstraat, de Vinkeveense Plassenroute of de vaarroute naar Montfoort. De ligplaatsen voor sloepen zijn erg in trek, dus informeer tijdig naar de mogelijkheden.

Klik op de vermelding en lees meer over de desbetreffende ligplaats. Wil je een ligplaats voor een sloep reserveren of meer informatie, neem dan contact op met de jachthaven in Utrecht. Hopelijk is er nog een plekje vrij!

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Utrecht, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Limburg, Groningen, Noord-Holland, Brabant, Overijssel, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Utrecht?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Utrecht? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Utrecht in de watersportgids.