123 stickers

­≡ ­Filter

Winterstalling

 

1–6 van 12 resultaten

Winterstalling

Woubrugge: motoren- en scheepsonderhoud. Alle reparaties aan staal, hout of polyester, motorinbouw en schilderwerk. Hellingen tot 60 ton, hijsen tot…

Winterstalling

Makkum: verhuur van kajuit zeiljachten voor IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee. Ook dag-arrangementen voor teambuilding, intervisie en training. Verder jachthaven met…

Winterstalling

Kortgene, direct aan het Veerse Meer: moderne ruime jachthaven behorend tot de Seven Sisters groep van jachthavens. Jachtservice, en winterstalling…

Winterstalling

Lemmer, Watersportcentrum ‘De Brekken’: alle soorten technisch onderhoud, reparaties en inbouw van alle installaties en apparatuur, waaronder boegschroeven en instrumenten.…

Winterstalling

Ligplaatshouders kunnen gratis en naar keuze liggen in de vijf zusterhavens in Amsterdam, Rotterdam, Medemblik, Stellendam en Schokkerhaven. Iedere zusterhaven…

Winterstalling

Loosdrecht: moderne, gezellige en klantvriendelijke jachthaven met 90 ligplaatsen, waaronder ook overdekte ‘boatsavers’ van 8.50 m tot 9.50 m. Met…

  • de brekken logo

  • kuiper verzekeringen

  • Hiswa te water


  • 123 sticker

Jachthavens met winterstalling

Ben je op zoek naar een winterstalling voor je boot of jacht in Nederland of België? Wij hebben binnen- en buiten winterstallingen met voorzieningen zoals een trailerhelling, botenlift, botenwagen, botenbokken, motorservice of een plek voor onderhoud en reparatie. Vind hier verschillende havens voor de perfecte winterstalling in Nederland en België. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven.

Woon je in Nederland of België en ben je op zoek naar een jachthaven met winterstalling mogelijkheden voor jouw boot, sloep of jacht? Bij Nauticlink vind je diverse adverteerders die winterstalling aanbieden.

Klik op een van de vermeldingen en lees meer over bijvoorbeeld de beschikbaarheid, faciliteiten en prijzen. Of wellicht wil je al een reservering plaatsen? Voor meer informatie over een jachthaven met winterstalling? Neem rechtstreeks contact op met de jachthaven. Van Noord-Nederland tot Zuid-Nederland én België.

 

Botenstalling winter

Het vaarseizoen is voorbij. Ben jij op zoek naar een botenstalling voor de winter in Nederland of België? Bij ons vind je havenbedrijven in Nederland en België met ligplaatsen voor de winter.

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de botenstalling voor de winter. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in de omgeving waar jij de boot graag zou willen stallen. Van Groningen tot Limburg en van Zeeland tot Noord-Holland. Zij helpen jou graag verder!

 

Stalling boot

Ben jij op zoek naar stalling voor jouw boot? Binnen of buiten? Vind hier een stalling voor jouw boot in Nederland of België. Met het ruime aanbod vind je ongetwijfeld een stalling bij jou in de buurt of in de buurt van jouw vakantieadres. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Limburg, Groningen, Noord-Holland, Brabant, Overijssel, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Winterstalling zeilboot

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod winterstalling plaatsen voor de zeilboot in Groningen of in Limburg, maar wij hebben een ruim aanbod winterstalling in Nederland én België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen voor de zeilboot in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Limburg, Groningen, Noord-Holland, Brabant, Overijssel, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek winterstallingen?

Heb jij een winterstalling in Nederland of België? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek winterstallingen in de watersportgids.

 

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X