Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Meteo

 

Showing 1–10 of 35 results

Meteo

Visualisatie van de wereldwijde luchtcirculatie tussen hoge en lage drukgebieden met stormen en passaatwinden bijeengebracht door Cameron Beccario op basis…

Meteo

Lemmer: weeramateur met informatieve site als “skûtsjesilen en het weer”

Meteo

De zeer uitgebreide meteo-site van de BBC met o.m. het complete weer op de Noordzee

Meteo

Portaal met links naar weersites. Onderdeel van Startkabel.nl

Meteo

Arnhem: Gratis actuele radargegevens van neerslag in Nederland en België tot 5 minuten vertraagd. Met weerbericht, vijfdaagse vooruitzichten en archief.

Meteo

Europees centrum voor weersvoorspellingen voor de middellange termijn.

Meteo

Vlissingen: internationale meteo pagina met berichten voor zeevarenden richt zich in het bijzonder op het Schelde-gebied en de Zeeuwse wateren.

Meteo

Rixensart (België): meteobedrijf specialiseert zich met zelf ontwikkelde software (‘Squid’) in het routeren van jachten en begeleiden van internationale zeilwedstrijden.…

Meteo

Het weer in Nederland en Europa met satellietfoto’s weerberichten (o.m. navtex), en weerkaarten. Actueel en op lange termijn.

Meteo

De Bilt: laat u in één oogopslag zien waar de officiële weerdiensten van de meeste landen in Europa de komende…

Zoek jij websites op het gebied van meteo? Het actuele weer in binnen en buitenland? Bekijk dan direct hieronder onze vermeldingen met websites over meteo. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met het desbetreffende bedrijf of organisatie.