Informatie voor de watersporter

RVS Vanclaes boottrailers vallen op door ervaringen op gebied van gemak, kwaliteit en design

PERSBERICHT
Alphen aan den Rijn – Het nieuwe vaarseizoen is inmiddels wel gestart. Voor vele booteigenaren is het een uitdaging om de boot op de boottrailer te laden en te water te laten gaan. De nieuwe Vanclaes boottrailer met het handige laad- en invaarsysteem maakt het de watersporter makkelijk. Bij deze in Nederland ontworpen en geproduceerde boottrailer gaan functionaliteit en design hand in hand.
“De watersporter moet de boot veilig van en naar de waterkant kunnen vervoeren. Bij de Vanclaes boottrailer gaat het om de het praktische nut. Het onderscheidende design is daaraan ondergeschikt.” Aldus Stian Duijvelaar, eigenaar van Vanclaes in Alphen aan den Rijn. De boottrailer is praktisch naast de rivier de Oude Rijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
DAME design award 2013
In 2013 ontving Vanclaes de DAME design award in de categorie ‘Marina Equipment, boatyard equipment and boat construction tools and materials’. Het design van de boottrailer is door onder meer het loopbordes, de poedercoating en roestvrijstalen onderdelen zeer opvallend. Duijvelaar: “Maar het is vooral functioneel: dankzij het loopbordes krijgt de watersporter geen natte voeten. De roestvrijstalen onderdelen maken deze boottrailer ook zeer geschikt voor gebruik in zout water.”
Degelijke kwaliteit
Tijdens het toonaangevende BOOT 2014 in Düsseldorf/Belgian Boat Show 2014 in Gent werd Vanclaes geprezen om zijn degelijkheid en de kwaliteit van de boottrailer. Die degelijkheid zit onder meer in het laadsysteem, de waterproof LED-verlichting en de aslijnen die achteraf eenvoudig in- en verstelbaar zijn. In combinatie met het modulaire productie proces kunnen Vanclaes en haar partners de boottrailer volledig afstemmen op de betreffende boot . Duijvelaar: “De boottrailer is bovendien onderhoudsarm en tevens zeer geschikt voor de opslag van de boot in de wintermaanden.”
Vanclaes boottrailers worden geleverd vanaf een lengte van 4,5 meter tot 12 meter en een breedte van 1,75 meter tot 2,5 meter en zijn geschikt voor ieder boottype tot maximaal 2800KG. Kijk voor meer informatie op www.vanclaes.com of bij een dealer bij u in de buurt.
Meer informatie www.vanclaes.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht