Informatie voor de watersporter

Saffier SE 24 Lite wint European Yacht of the Year 2024

Bootbouwer Saffier Yachts ontvangt voor de vijfde keer de prestigieuze European Yacht of the Year Award

Bootbouwer Saffier Yachts heeft met trots aangekondigd dat de Saffier SE 24 Lite is bekroond tot European Yacht of the Year 2024! Dit eervolle moment markeert de vijfde keer dat Saffier Yachts deze prestigieuze onderscheiding in ontvangst mag nemen. De bekroning met deze prijs is een erkenning voor het vakmanschap, de passie en toewijding die het team in hun werk steekt.

De Saffier SE 24 Lite, die de titel European Yacht of the Year 2024 draagt, wordt tentoongesteld op boot Düsseldorf 2024. Wij nodigen u van harte uit om deze uitmuntende boot persoonlijk te ervaren op onze stand. De SE 24 Lite belichaamt perfectie en innovatie op het gebied van jachtbouw.

De European Yacht of the Year Award vormt een kroon op ons werk en is de ultieme erkenning voor onze voortdurende inspanningen om de hoogste normen te handhaven en ‘s werelds beste jachten te bouwen. Het winnen van deze gerenommeerde prijs motiveert ons des te meer om onze toewijding aan excellentie voort te zetten en nieuwe standaarden te blijven vestigen.

Saffier Yachts verwelkomt u graag op boot Düsseldorf 2024 (hal 16 stand D53), waar u de European Yacht of the Year 2024, de Saffier SE 24 Lite, kunt bewonderen en ervaren.

Over Saffier Yachts: Saffier Yachts staat bekend om zijn toonaangevende vakmanschap en innovatie in de jachtbouw. Met de winst van de European Yacht of the Year Award 2024 bevestigt Saffier Yachts opnieuw zijn positie als een van de meest vooraanstaande en bekroonde bootbouwers ter wereld.

Voor meer informatie: saffieryachts.com

Foto: Saffier Yachts / Laurens Morel

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht