windverwachting

SAIL Amsterdam 2015 verjongt, vernieuwt en verbreedt als 'grootste Sail ooit'

PERSBERICHT
Amsterdam – Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam gaf vanmiddag tijdens een persbijeenkomst van SAIL Amsterdam 2015 op symbolische wijze aan dat het nog 100 dagen te gaan is tot de start van de negende editie van SAIL. Met een druk op de knop begon de SAIL-klok langs de A4 bij Schiphol en bij knooppunt Amstel aan de A10 af te tellen naar 19 augustus 2015.
Het nautische evenement belooft de meest indrukwekkende aller tijden te worden met een recordaantal Tall Ships (50) waaronder 13 primeurs en een SAIL-In parade van 12 kilometer. SAIL Amsterdam 2015 is een nieuwe weg ingeslagen met een fikse uitbreiding van het evenementengebied dat opgedeeld is in thematische ‘oceanen’.
Nieuw is de SAIL Music Marina met podium aan de noordzijde op het IJ. Daarnaast is er veel oog voor verjonging in het concept en programma. Een Nationaal Debat zal inhaken op het thema van SAIL: ‘Van Gouden verleden naar Gouden toekomst’. Er staan veel inspirerende activiteiten op stapel voor gezinnen en kinderen.
Het exclusieve SAIL Village is het vertrekpunt voor duizenden hospitality arrangementen. Vanzelfsprekend staan traditionele en succesvolle activiteiten waaronder het Saluut Protocollair, de Vlootschouw, skûtsjesilen op het IJ, het adembenemende vuurwerk en de Crew Parade ook weer op het programma.
SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2015.
Meer informatie in volledige persbericht op www.sail.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X