windverwachting

'Sail and Solar' brengt flinterdunne flexibele zonnepanelen van SunBeamsystem op de markt

PERSBERICHT
sailandsolar_sunbeamGroningen – SUNBEAMsystem heeft zich als doel gesteld om zonne-energie beschikbaar te maken voor elke booteigenaar. De flexibele en overloopbare zonnepanelen van SUNBEAMsystem zijn extreem efficiënt (tot 21,5%), zeer impactresistent en daardoor geschikt om overheen te lopen. Tot op heden bestond het assortiment uit een selectie aan rechthoekige panelen, variërend van 18Wp tot 100Wp. Afgelopen HISWA hebben we daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd met het nieuwe Strip en het nieuwe Aero model.
Beide modellen hebben een lange en smalle vorm en zijn specifiek ontwikkeld om zo natuurlijk mogelijk op te gaan in het aanzicht van uw boot. Door de hoogefficiënte Sunpower cellen leveren deze kleine maar krachtige panelen elk 18Wp!
Het Strip model is 3 mm dik, overloopbaar en door de lange en smalle vorm ideaal voor kleine en middelgrote zeilboten. Het Aero paneel is slechts 1,5mm dik en specifiek ontworpen om naadloos te integreren op de mast of giek.
Mede door toepassing van deze ultralichte zonnepanelen heeft het Arcona 380Z (Zero-Emission) jacht de ‘Boat of the Year’ verkiezing gewonnen op de Helsinki International Boat Show afgelopen februari. In totaal leveren de 14 ‘verborgen’ Aero panelen op de mast en giek en de 10 overloopbare panelen op het dek 432 piek Watt, zonder zichtbare impact op het totaalaanzicht van de boot.
Meer informatie www.sailandsolar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X