Informatie voor de watersporter

'Sail Dutch' toont driekwart van de Nederlandse zeilende beroepscharterschepen

PERSBERICHT
Leiden – De Verenigde Hollandse Zeil Compagnie lanceert deze week de website “SailDutch.nl” om de hele, met 400 schepen nog steeds de grootste, in binnenland en wereldwijd varende Nederlandse zeilende passagier chartervloot bij elkaar te presenteren op één site met eenvoudige zoekcriteria voor de consument en directe links naar de schepen of boekingskantoren. Ruim 300 schepen zijn al vermeld!
De potentiële reiziger kan het juiste schip uit het grote aanbod vinden door in de zes schepenlijsten met een klein aantal en doorgaans alleen aan hem bekende criteria te zoeken:
* is naam van het schip bekend?
* wordt het een dagtocht ?
* wordt het een meerdaagse tocht?
* met hoeveel passagiers?
* voorkeur voor een havenplaats?
* voorkeur voor een vaargebied?
Verder zijn er nog specificaties m.b.t. GreenKey (milieu)certificaten, geschiktheid voor minder validen, AED aan boord en mogelijkheden voor trainees (zeil- en scheepvaartopleidingen).
Door met een directe link naar de schepen te kunnen linken komt de consument op de recente gegevens van de schepen/kantoren en kan hij zeer gericht een passende offerte bij een beperkt en door hem gekozen aantal schepen aanvragen voor zijn zeilavontuur, milieubewuste vakantie, zakelijke bijeenkomst, teambuilding en bedrijfsuitjes met ‘s-werelds grootste en duurzame vloot van 400 Nederlandse zeilende charterschepen. Sail Dutch! is een initiatief van de stichting VHZC.
Meer inforamtie op www.saildutch.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht