Informatie voor de watersporter

Sail Track van Tides Marine biedt oplossing voor vastlopend zeil in mastrail

PERSBERICHT
Hoorn – Herkent u dit? Klemlopende leuvers, een grootzeil dat nauwelijks te hijsen valt of alleen maar wil zakken door met enige overtuiging het voorlijk naar beneden te trekken zelfs als er geen druk in het zeil staat.
De Sail Track van Tides Marine lost dit op.
Het is een solide-, beproefd- ,getest en zeer soepel lopend grootzeil masttrack systeem geschikt voor grootzeilen met een (P maat) voorlijklengte vanaf 7 meter tot ongeveer 22 meter, door zijn eenvoud veel minder kostbaar dan een gelagerd systeem, evenzo effectief en betrouwbaar.
Het systeem bestaat uit 1 stuk UHMW track, hoogglans gepolijste rvs sliders en de ontvangers die voor zowel platte als ronde latten gebruikt kunnen worden.
Montage is zeer eenvoudig. De rail wordt simpelweg op giekhoogte in de bestaande mastgroef geschoven zonder dat de mast er vanaf moet, of dat er iemand de mast in zou moeten gaan, de rvs sliders aan het zeil bevestigen en u bent klaar om het systeem te gebruiken.
Sailtrack
Heeft u geen mastgroef, denk bijvoorbeeld aan ronde houten masten of carbon masten, dan zijn er clips bij te leveren waardoor u na montage de track kunt plaatsen. Ook uw zeil gaat nu zonder haperen in een oogwenk naar boven of beneden.
* Robuust betrouwaar High Performance systeem
* Werkt feilloos ook onder zware omstandigheden
* Passend op nagenoeg iedere mast
* Snelle en eenvoudige DHZ montage
* Geschikt voor grootzeilen met of zonder latten
* Zeer lage frictie vergelijkbaar met gelagerde systemen
* Eenvoudiger zeil zetten en reven
* Lage stapelhoogte van de leuvers
* Laag totaalgewicht
* Wereldwijd goede recensies
De SailTrack kent een recht toe recht aan prijs van € 137.50 per meter inclusief btw. Al het bovengenoemde zit er dan bij, het complete systeem dus.
Meer informatie www.bolderyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht