Informatie voor de watersporter

SAIL360 introductie-aanbieding van levensreddend veilig Marinepool droogpak met korting

PERSBERICHT
Kaag – Sail360 is een nieuwe onafhankelijke onderneming in de watersportbranche. De webwinkel verkoopt artikelen voor de watersport en sportvisserij, watersportkleding en Furuno-navigatie en communicatie-instrumenten en ook fishfinders. Ter introductie biedt Sail360 voor de start van het seizoen een veilig MarinePool droogpak aan met een hoge korting.
Ingrid Durge is eigenaar van SAIL360 en heeft ruime ervaring in de sector van de maritieme navigatie. Watersport is voor haar ‘van hobby naar werk’ gegroeid. Sail 360 heeft gemotiveerde medewerkers, die goed op de hoogte zijn van de nieuwe markten en moderne e-commerce. Een andere manier van werken die binnen de professionele maritieme industrie nog niet zo veel wordt toegepast.
Sail360 voert een breed scala aan artikelen voor de watersport en sportvisserij. Voor de navigatie op jachten en de beroepsvaart onder andere het A-merk FURUNO. Daarbij ook zeilkleding van het A-Merk MARINEPOOL. De klant kan rekenen op merk en kwaliteit tegen een uitstekende prijs-prestatie verhouding.
Ter introductie kunt u bij Sail360 het nieuwe MARINEPOOL drysuit voor heren kopen tegen een aantrekkelijke korting. Marinepool staat bekend om zijn perfecte veilige zeilkleding, die aan de talrijke eisen voldoet. De oplossing voor extra veiligheid in een tijd dat het water nog koud is voor surfers, zeilers en vissers. Onlangs bleek dit nog in het nieuws toen een Schotse surfer volgens de kustwacht na 32 uur dobberen in zee nog is gered dankzij z’n goede kleding.
MARINEPOOL staat voor die veilige perfecte zeilkleding. Als oplossing voor het koude voorseizoen bieden wij daarom als extra veiligheid dit drysuit aan tegen een speciale actieprijs: 425,00 euro in plaats van 475,00 euro
Meer informatie www.sail360.nl en Schotse surfer gered na 32 uur dobberen op zee

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht