Informatie voor de watersporter

Sailbest combineert zeilvakanties langs kust van Turkije met verblijf in sfeervolle kleinschalige accommodaties aan land

PERSBERICHT
Dronten – SailBest is samenwerking aangegaan met Karin’s Choice om zeilvakanties te kunnen combineren met unieke accommodaties in Turkije.
SailBest heeft in Turkije een eigen Bavaria vloot van 31 t/m 40 ft. en al bijna 30 jaar ervaring met flottielje zeilen, jachtverhuur en zeilcursussen. Karin’s Choice biedt een scala van leuke kleinschalige accommodaties waarbij de vliegreis en huurauto altijd inclusief zijn.
De combinatie zeilen en land accommodatie is alleen te boeken bij SailBest, waarbij de vliegreis wordt aangepast aan de totale vakantie periode.
Onder het motto ‘Vakantie op jouw manier’ biedt Karin’s Choice en SailBest vakanties aan, die net even anders zijn. Boutique hotels, rustieke boerenhuisjes, knusse appartementen, landelijke quinta’s en villa’s met privé zwembad.
Waarom drie keer per dag in de rij gaan staan voor een overdadig all-inclusive buffet? Ik wil gewoon een terrasje in de zon en proeven van de lokale specialiteiten. Karaoke avonden en waterparken zijn aan mij niet besteed en in handdoekje leggen heb ik ook geen zin. Geef mij maar een fijne stoel onder een boom, ongerepte strandjes, een dorpsplein, vissershaventje en wat cultuur op zijn tijd. Dan deel ik zelf mijn ideale vakantiedag wel in.
Uit ervaring weet SailBest, dat er bij haar zeilliefhebbers grote behoefte bestaat aan dit soort accommodaties met een inclusieve huurauto om ook aan land volledige vrijheid te hebben.
Meer informatie www.sailbest.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht