Informatie voor de watersporter

Sailing Classics biedt 10 procent korting op verzorgde luxe Caribische zeilvakanties en Atlantische oversteek

PERSBERICHT
Roermond – Met de zomervakantie (bijna) achter de rug bent u wellicht weer aan het denken om tijdens de wintermaanden op vakantie te gaan naar zonniger oorden. Een zeilreis aan boord van de KAIRÓS in het Caribisch gebied is genieten van de flair van een een klassiek zeiljacht met hedendaagse luxe en veiligheid.
In november 2011 maakt het schip de oversteek van de Atlantische Oceaan (waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn) naar het Caribisch gebied. De luxe hutten, de professionele crew en de schitterende vaargebieden maken dat een zeilreis met de KAIRÓS een onvergetelijke ervaring is. Sailing-Classics met het zeiljacht De KAIRÓS verzorgt zeilvakanties vanuit diverse eilanden waaronder Antigua, Sint. Lucia en Sint Maarten.
Wij bieden u 10% korting aan op alle Caribische zeilreizen – mits geboekt voor 30 september 2011, óók op de oversteek in het na- en voorjaar van de Atlantische Oceaan.
Onze partner, VDF Vaarvakanties, kunt u tijdens deze 50+ beurs van 13-18 september 2011 in de Jaarbeurs te Utrecht vinden op stand 8-D066. Zij informeren u graag over de zeilreizen van Sailing Classics.
Meer informatie over Sailing-Classics met de KAIRÓS www.sailing-classics.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht