Informatie voor de watersporter

Sailing Classics breidt team uit met sales manager en biedt nieuwe luxe zeilreizen met extra zeilschip

PERSBERICHT
Roermond – Naast de vertegenwoordiging van het vertrouwde programma van Caribische resorts in Aruba, Curaçao, Suriname en Jamaica gaan we nog meer aandacht geven aan ons zeilcruise programma. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe zeilcruiseschip, Chronos (54 meter lange 2 Master). Naast de Kairos zal dit zeilschip vanaf zomer 2013 in de vaart komen.
Om het product Sailing-Classics succesvol te kunnen ontwikkelen de komende jaren hebben we sinds kort een nieuwe ervaren sales kracht in ons team. Zij heet Veronique Dusink, de nieuwe Sales Manager van Sailing Classics, die zich grotendeels gaat richten op het verder in de markt zetten van dit nieuwe product concept. Zij zal richting de consumenten, touroperators en reisagenten de contactpersoon zijn, en zal, na kortgeleden zelf meegezeild te hebben op de 2-mast schoener “Kairós”, met veel enthousiasme en betrokkenheid deze sensationele manier van cruisen gaan promoten.
We zijn ervan overtuigd dat deze unieke manier van cruisen veel mensen zal aanspreken en hopen dat we ook u kunnen interesseren.
Wij nodigen u allereerst graag uit om ons tijdens de komende HISWA te Water beurs in Amsterdam (van 4 – 9 September 2012, www.hiswatewater.nl) op onze stand in samenwerking met Sail A Way Charters (nr. T036) te verwelkomen zodat Veronique en ik u persoonlijk meer kunnen vertellen over ons uitzonderlijk aanbod van zeilcruises.
Verder nodigen wij u ook graag uit om zelf deze prachtige zeilcruise ervaring te beleven en bieden daarvoor op aanvraag aantrekkelijke tarieven aan.
Neemt u alvast een kijkje op de onderstaande Sailing-Classics website, zodat u alvast van de sfeer kunt proeven.
Wij hopen dat we u hiermee in de toekomst een breder aanbod van producten kunnen aanbieden met ons bekende hoge niveau van dienstverlening.
Meer informatie www.keis.nl en www.sailing-classics.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht