Informatie voor de watersporter

Sailing Classics neemt voor haar luxe zeilcruises 'met het gevoel van een privéjacht' het nieuwe superjacht 'Chronos' in de vaart

PERSBERICHT
chronosDidim (Turkije) – Op 15 juni wordt de Chronos vanaf de Dogus Marina in Didim (Zuid-Turkije) te water gelaten. Het is een unieke stalen 54 m Ketch met luxe, ruime accommodatie voor 26 personen. Geschikt voor zowel individuele als groepsboekingen.
Zeilen op één van de schepen van Sailing-Classics is meer dan alleen zeilen. Men kan met recht spreken van een ‘zeil-jacht-cruise’, een ideale combinatie van relaxed zeilen zonder een vast vaarschema in combinatie met luxe en comfort, op dit moment nog steeds de enige in zijn genre!
Zeilen aan boord van de KAIRÓS en vanaf juli 2013 ook vanaf ons gloednieuwe schip de CHRONOS, is genieten alsof je op je eigen ‘privé-jacht’ vaart, maar dan met de verzorging van een cruise, van eiland naar eiland en aan land gaan wanneer je maar wilt. Geen verplichte excursies maar veel tijd om te zwemmen en snorkelen, genieten van de rust en het lekkere eten met de ambiance van de mooiste vaargebieden van de Middellandse Zee en het Caribisch gebied.
Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er 3 tot 6 uur per dag gevaren waarna er meestal in de late namiddag in een rustige baai voor anker wordt gegaan. Fanatieke zeilliefhebbers kunnen meevaren en meehelpen tijdens overtochten of de gedenkwaardige oversteek van de Atlantische Oceaan.
Ook zijn er zowel in het Middellandse Zeegebied als het Caribisch gebied mogelijkheden voor diverse themareizen zoals ‘walvissen en dolfijnen’ met een zeebioloog aan boord. Voor de themareis ‘vulkanen’ zal een geoloog meegaan en een historicus zal de themareis ‘geschiedenis’ begeleiden.
Meer informatie www.sailing-classics.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht