Informatie voor de watersporter

Sailing Classics op Vakantiebeurs en Boot Düsseldorf met tien procent korting voor zeilreizen Middellandse Zee of Caribisch Gebied

PERSBERICHT
Roermond – Wie voor 31 januari een zeilreis boekt bij Sailing Classics ontvangt 10% korting voor reizen tot en met oktober 2012.
Zeilreizen van Sailing Classics met het schip de Kairós is genieten van de flair van een klassiek zeilschip zonder gebrek aan luxe en veiligheid. Duik in de wereld van het jachtzeilen en de ‘yachties’ op de teakhouten planken van de 38 m schoener Kairós en geniet van de vrijheid op zee, zonder de beperkingen van een vaste route, met de liefdevolle service en zorg van een professionele 6-koppige bemanning en een uitstekende keuken.
Combineer een zeilbelevenis op dit 38 meter lange megazeiljacht met excursies, cultuur, lekker eten en ontspanning in de mooiste vaargebieden van het Caribisch gebied en de Middellandse zee. In de wintermaanden vaart de tweemaster Kairós onder andere vanuit de eilanden St. Maarten, Antigua en St. Lucia. In de zomer zeilt de Kairós bijvoorbeeld in Spanje, Italië en Sardinië. Een greep uit de mogelijkheden: walvissen en dolfijnen spotten in de Straat van Gibraltar, een culinaire cruise langs de Ligurische kust of alleen maar lekker zeilen met de wind mee.
Wilt u graag persoonlijk te woord worden gestaan?
Kom dan naar de Vakantiebeurs 2012 van 11 tot en met 15 januari. U kunt ons vinden in de altijd swingende Caribbean Village in Hal 1, stand E010 of bij onze partner Sail A Way Charter in Hal 7, stand A039.
Sailing Classics is ook aanwezig tijdens BOOT Düsseldorf (van 21 tot en met 29 januari) in Hal 13, stand C63. Hier kunt u kennis maken met de enthousiase eigenaren van het zeiljacht de KAIRÓS die u uit eigen ervaring de mooiste verhalen kunnen vertellen over de zeilreizen in het Caribisch gebied en de Middellandse zee.
Meer informatie Sailing-Classics

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht