Informatie voor de watersporter

Sailing Classics presenteert op HISWA te Water haar nieuwe 54 meter lange luxe charterjacht 'Chronos'

PERSBERICHT
sailingclassics_chronosRoermond – Van 3 t/m 8 september 2013 vindt weer de sfeervolle HISWA te water plaats, dit jaar voor de 2e keer in de compleet nieuwe haven van de voormalige “NDSM” werf te Amsterdam. U kunt hier evenals voorgaande jaren genieten van de ‘crème de la crème’ van de Nederlandse en internationale jachtbouw.
Sailing-Classics zal voor de 2e keer aanwezig zijn en u dit jaar alles kunnen vertellen over onze gloednieuwe 2-mast ketch de CHRONOS (foto’s hieronder)
Sinds juli 2013 zorgt dit geweldige 54 m lange zeilschip wekelijks voor de mooiste zeilreizen en unieke ervaringen. Sailing-Classics heeft naast de CHRONOS, maximaal 26 gasten ook nog de KAIRÓS (38 m 2-mast Schoener), voor maximaal 18 gasten om onze gasten nog meer keus te kunnen geven in de diverse vaarroutes en unieke themareizen.
In de winter zeilen we in het Caribisch gebied waar we vanuit Antigua, richting St. Maarten, St. Barth en de Britse Maagdeneilanden zeilen. Vanaf eind april beginnen we weer aan de oversteek naar de Middellandse zee, waar we in de zomer varen rond Sardinië, Sicilië, Corsica en de Côte d’Azur. Op onze vernieuwde website www.sailing-classics vindt u alle informatie betreffende onze schepen, vaarroutes, foto’s en films evenals de diverse hutten en prijzen.
Meer informatie www.sailing-classics.com met directe link naar de foto’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht