Informatie voor de watersporter

Salonboot Rondvaart Den Haag viert 5-jarig bestaan op 18 augustus met korting op arrangement 'Reizen als Toen'

PERSBERICHT
Den Haag – Rondvaartorganisatie Salonboot Rondvaart Den Haag bestaat dit jaar vijf jaar. Salonboot Rondvaart Den Haag organiseert rondvaarten op overdekte antieke salonboten en rondvaartboten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg
In 2009 bracht Salonboot Rondvaart Den Haag een officieel Varend Monument als rondvaartboot in de vaart en introduceerde als eerste Haagse rondvaartorganisatie mogelijkheden voor luxe rondvaarten met Varende High Tea’s, High Wines, Tapasbuffetten, Wijnproeverijen en tal van andere arrangementen voor een groot publiek. Vanaf 2012 biedt de rondvaartorganisatie ook de mogelijkheid tot overdekte rondvaarten door de Haagse grachten, waarbij diverse bruggen tijdens de rondvaart voor doorvaart geopend worden.
Met een jaarlijks groeiend bezoekersaantal en zonder enige financiële steun vanuit gemeente of provincie en bewijst Salonboot Rondvaart Den Haag opnieuw in haar 5e seizoen te voorzien in de behoefte aan een zelfstandige en onderscheidende rondvaartorganisatie.
Om dit lustrum te vieren kan men met korting kennis maken met Salonboot Rondvaart Den Haag op 18 augustus 2013 tijdens het arrangement ‘Reizen als Toen’: een combinatie van bezoek aan het Haags Openbaar Vervoer Museum, rondrit op een historische tram en rondvaart op de antieke Salonboot Orient uit 1925.
Meer informatie via www.salonbootdenhaag.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht