Informatie voor de watersporter

Samenwerking Alexseal Yacht Coatings en RIWAX Nederland BV

PERSBERICHT
Kampen – RIWAX Nederland BV heeft in 2007 haar RS Nautic line concept geïntroduceerd. In de voorgaande jaren is RIWAX altijd al actief geweest in de nautische wereld en werd de professionele markt reeds beleverd. Nu RIWAX zich naast de automotive, met een boot onderhoudsconcept heeft gespecialiseerd in de nautic wereld, wordt ook hier flink aan de weg getimmerd.
In het afgelopen jaar is er een contact opgebouwd met collega’s van Mankiewicz Gebr. & Co., het moederbedrijf van Alexseal Yacht Coatings. Tijdens dit contact is er van beide zijden interesse ontstaan om te onderzoeken of er een toekomstige samenwerking tot stand gebracht zou kunnen worden. Een onderdeel van lakonderhoud is namelijk altijd het polijsten en het onderhouden ervan.
Na diverse testen met het RS Nautic line onderhoudsconcept op Alexseal testpanelen is het enthousiasme nog groter geworden. Dit heeft geresulteerd in een bezoek aan Mankiewicz in Hamburg waar een dag lang uitvoerige tests zijn uitgevoerd door de diverse divisies op verschillende laksoorten. Ook deze testen zijn positief verlopen. Kortom een goede basis voor de huidige samenwerking tussen Alexseal Yacht Coatings en RIWAX.
Particuliere gebruikers
De Alexseal Premium Topcoat 501 / 2-k aflak kan namelijk gepolijst worden met het RS nautic line onderhoudssysteem zonder dat de garantie op het verfproduct vervalt. De jachteigenaren waarvan hun jacht met Alexseal is behandeld, vinden vanaf dit jaar in hun onderhoudsrichtlijnen RIWAX RS Nautic line als productlijn. Een actuele RS dealerlijst (verkooppunten) maakt hier tevens deel van uit. Hierdoor kunnen de jachteigenaren gemakkelijk de dichtstbijzijnde dealer lokaliseren en de benodigde producten aanschaffen.
Professionele gebruikers
De diverse jachtschilders en jachtwerven die Alexseal toepassen en problemen ondervinden met het herstellen van bijvijvoobeeld lokale reparaties kunnen in overleg ondersteund en geadviseerd worden door RIWAX. De korte lijnen tussen Alexseal Yacht Coatings en RIWAX Nederland BV zorgen voor werkende en snelle oplossingen. Klantenservice, kennis en een groeidoelstelling, iets wat beide organisaties nastreven.
Voor meer informatie www.riwax.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht