Informatie voor de watersporter

Samenwerking Nederlandse Motorbootsport en Vlaamse Watersportverenigingen resulteert in verlaagde passantentarieven in België

PERSBERICHT
Leerdam – Het Verbond Nederlandse Motorbootsport (VNM) heeft een samenwerking gestart met het Verbond van Vlaamse Watersportverenigingen (VVW). Eén van de resultaten is, dat Nederlandse motorbootvaarders mogen deelnemen aan het Ankerproject van het VVW, dat ten doel heeft om het toervaren op de Vlaamse waterwegen te bevorderen.
Deelnemers aan het project overnachten voor half geld in meer dan 30 havens in Vlaanderen, Wallonië en Zeeland! De korting geldt voor de periode 1 april tot 15 oktober en bij 2 aaneengesloten ligdagen. Nadere informatie is op de stand (8028) van het VNM verkrijgbaar.
Het VNM is een snel groeiend samenwerkingsverband van watersportverenigingen met vooral motorbootvaarders als lid. Het komt op voor de belangen van de recreatieve motorbootvaarder en biedt een passende, directe dienstverlening aan de besturen van de bij haar aangesloten verenigingen en clubs. Ultimo 2012 hebben zich 67 verenigingen en clubs met in totaal 11.000 leden aangesloten. Het VNM beschikt nationaal en internationaal over een uitgebreid netwerk en wordt geleid door enthousiaste vrijwilligers. De kosten zijn laag, zodat de hoogte van de contributie voor geen enkele watersportvereniging een probleem hoeft te zijn. Op de stand (8028) kan men kennismaken met een bestuurslid en nader van gedachten wisselen over de voordelen van een lidmaatschap voor uw vereniging.
Het VNM werkt al vele jaren samen met de vaarschool SAW te Nijmegen, die sinds 1990 watersportopleidingen verzorgt. De SAW is internationaal bekend van de cursus Rijn Sport Patent, die samen met de KMMC werd ontwikkeld en jaarlijks vele cursisten telt. Over deze opleiding en de andere opleidingen kan men op de VNM-stand (8028) geïnformeerd worden.
Meer informatie www.knmc-vnm.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht