123 stickers

Samenwerking tussen Aquavarius Vaarvakanties en ANWB Watersport

PERSBERICHT
Monnickendam, Den Haag – ANWB en Aquavarius hebben een overeenkomst gesloten waarbij Aquavarius haar aanbod vaarvakanties ook via de website www. anwb.nl/watersport aan de Nederlandse consument aanbiedt. Hierdoor kunnen bezoekers van deze druk bezochte website vanaf heden ook een zeil- of motorboot huren in binnen- en buitenland.
Aquavarius heeft als missie het plezier op en aan het water zo groot mogelijk te maken. Dat betekent ondermeer het aanbieden van huurboten en vaarvakanties. Hiertoe zijn contracten afgesloten met gerenommeerde aanbieders zoals o.a. TUI-Marine (Sunsail, LeBoat en Sunrise), Kiriacoulis, Waterland Yachtcharter, Tornado Sailing, Centerpoint, Venturi Sailing, Kunhle Tours, Nicols, Hoek Watersport, Sailing Classics, Mola Yachtcharter, Midnight Sun Sailing, Friesland Boating, Barbaros yachting en Yachtcharter Sweden.
Met al deze contracten biedt Aquavarius een wereldwijde dekking, zodat u kunt varen waar u maar wilt en wel op betrouwbare schepen. Of u nu op de Stille Oceaan, in Azië, in de Carieb, op de Middellandse Zee, op de Oostzee of gewoon in Nederland wilt varen, bij Aquavarius kunt u terecht.
Naast het huren van een boot kunt u via anwb.nl/watersport ook een fiets-vaarvakantie, een zeilvakantie op een traditioneel schip en een rivier- of zeecruise boeken.
Meer informatie www.aquavarius.nl  en www.anwb.nl/watersport

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X