Samenwerking tussen Nederlandse RIB-bouwer Revolt Custom Boats en Mercury Marine

PERSBERICHT
mercury_revoltAmsterdam – Mercury Marine, wereldleider op het gebied van motoren voor plezierboten kondigde recent hun nieuwe samenwerking aan met de Nederlandse Revolt Custom Boats, een toonaangevend merk op het gebied van Power Ribs. De eerste boten die gemaakt werden waren Revolt 31X’ met telkens twin Mercury Verado 400R.
De afgelopen 20 jaar heeft de Revolt oprichter, John Biesheuvel, unieke power boten ontworpen en gebouwd met de focus op kwaliteit, veiligheid en snelheid. Het partnerschap met Mercury Marine staat Revolt nu toe om zijn klanten een unieke boot te leveren met een motorenpakket dat kan worden beschouwd als de krachtigste en meest betrouwbare in de marine industrie.
“Wij noemen het een voortdurend streven naar perfectie”, zei Biesheuvel. “Elke nieuwe Revolt is een innovatieproject omdat we er telkens weer voor gaan om een nog betere Revolt te bouwen op het gebied van technologie, vaar- en bouwkwaliteit. Deze samenwerking met Mercury Marine is een volgende stap om onze klanten een pakket aan te bieden dat zich onderscheid van de concurrentie.”
“Wij zijn uitermate trots om deel uit te kunnen maken van dit exclusieve project” zei Hans Roelants, Director Mercury Marine Benelux. “Mercury Marine’s high class Verado buitenboordmotoren zijn de perfecte match voor de high-performance producten die door Revolt gebouwd worden.
De eerste boten met twin 400R Verado buitenboordmotoren zijn ondertussen in gebruik door tevreden klanten en meer projecten zitten in de pijplijn. Zo zal in het voorjaar van 2017 de eerste triple 400R installatie met Joystick Piloting in de Benelux geïnstalleerd worden!”
Meer informatie www.revoltcustomboats.com en www.mercurymarine.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X