windverwachting

Samenwerking voor overnachtingen tijdens Sail 2015 tussen Naupar en Hilton Amsterdam

PERSBERICHT
Amsterdam – Gisteren is de samenwerking tussen Naupar en het welbekende hotel Hilton Amsterdam bezegeld. Dit maakt het voor de – internationale – gasten van Naupar zeer gemakkelijk om tijdens SAIL Amsterdam 2015 een goed hotel te boeken.
Uitgebreide selectie
Tijdens het populaire evenement SAIL Amsterdam worden ook dit jaar weer ontzettend veel mensen verwacht, het bestuur rekent op zo’n anderhalf tot twee miljoen bezoekers. Een groot deel hiervan is afkomstig uit het buitenland. Om deze gasten te kunnen voorzien van een goede overnachting, is Naupar de afgelopen periode bezig geweest met een grondige selectie. Diverse hotels zijn bekeken en uiteindelijk kwam het Hilton Hotel in Amsterdam als grote winnaar naar voren. De luxe uitstraling en perfecte ligging gaven de doorslag.
Boeken via Naupar
Om onze klanten goed van dienst te zijn hebben wij een groot aantal kamers ingekocht waardoor de gasten hun voordeel kunnen doen van onze samenwerking met het Hilton Hotel. Heeft u interesse in een hotelkamer? Deze kunt u zowel telefonisch (088-2525 555) als via de website boeken.
Voor meer informatie www.sail-2015.nl/

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X