windverwachting

Samenwerking Watersportverbond en sportfotobureau Pro Shots voor meer olympische zeilfoto's in de pers

PERSBERICHT
Amsterdam – Nederlands grootste sportfotobureau is een samenwerking aangegaan met het Watersportverbond, en zal vanaf heden de verrichtingen van de Nederlandse zeilers in de Delta Lloyd Kern- en Talentploeg in beeld gaan volgen op hun ‘Road to Rio’. Doel is de beschikbare fotocontent van de Olympische zeilers nog makkelijker te ontsluiten voor de Nederlandse (sport)pers.
Algemeen directeur Stanley Gontha van Pro Shots vindt de samenwerking met het Watersportverbond een verrijking van de fotocontent in de database: “De manier waarop wij de samenwerking aangaan sluit goed aan op de hedendaagse contentvoorziening. Het Watersportverbond kan nu rechtstreeks het fotomateriaal van de diverse EK’s, WK’s en regatta’s op onze database zetten, het is echt prachtig beeldmateriaal.”
Het Watersportverbond beoogt door de samenwerking met Pro Shots haar fotocontent nog makkelijker te ontsluiten voor de (sport)pers die de Nederlandse zeilers volgen onderweg naar de Olympische Spelen, Rio 2016. Marijn Stokker, hoofd Communicatie, Marketing en Sponsoring zegt hierover: “De keuze om met Pro Shots te werken was een eenvoudige: het Watersportverbond heeft veel en goed fotomateriaal, dat we via onze eigen kanalen verspreiden. Om een nog hogere dekkingsgraad te bereiken in het faciliteren van de pers is Pro Shots het aangewezen bureau. Als grootste sportfotobureau weet alle pers hen te vinden. Wat voor ons uiteraard belangrijk is, om zo de Olympische zeilsport goed onder de aandacht te kunnen brengen.”
Meer informatie www.watersportverbond.nl en www.proshots.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X