windverwachting

Samenwerkingsverband 'Hospitality to You' (H2U) exclusieve catering partner van SAIL 2015

PERSBERICHT

foto: Sail 2015
Vlnr: Miranda van Dinther (directeur Matter of TASTE), Tom Jongen (directeur Select Catering), Jeroen Enzerink (directeur Maison van den Boer), Mitra van Raalten (directeur Stichting SAIL Amsterdam), Erwin van Lambaart (directeur SAIL Event Partners) – foto: Sail 2015

Amsterdam – “Hospitality to You”, kortweg H2U is een speciaal voor SAIL opgerichte samenwerking tussen Select Catering, Matter of Taste, Maison van den Boer en Oseven. SAIL prijst zich gelukkig dat zij met deze hoogwaardige cateraars kan samenwerken. “Met deze vooraanstaande cateraars halen we de kwaliteit binnen die bij SAIL past”, aldus Erwin van Lambaart, directeur van SAIL Event Partners.
SAIL Event Partners heeft H2U benoemd tot exclusieve Catering Partner van SAIL Amsterdam 2015. H2U verzorgt tijdens SAIL onder andere de catering van SAIL (hospitality) Village aan de Coenhaven. Dat is de locatie waar tijdens SAIL de zogenaamde Hollandse Vloot vertrekt met enkele tienduizenden bedrijfsarrangementen. “Deze in Amsterdam reeds sterk vertegenwoordigde cateraars zijn met hun kwaliteit en ervaring de perfecte Catering Partner voor SAIL. Ondanks de complexe logistiek bieden zij een sfeer die bij de uitstraling van SAIL past”, zegt Van Lambaart.
Ook exclusieve diners op de dekken van Tall Ships worden door H2U verzorgd. Evenals ontvangsten van de Friends (hoofdsponsoren), Fans en Fellows in het Scheepvaartmuseum, de Passenger Terminal Amsterdam en de Kromhouthal. “Voor ons als ‘Amsterdamse’ cateraars is het een enorme eer om onderdeel te zijn van SAIL. Een evenement met zo’n internationale allure is voor elke cateraar een droom. Het grote aantal verschillende schepen en locaties is een uitdaging en die gaan wij heel graag aan!”, volgens Jeroen Enzerink namens H2U.
Meer informatie www.sail.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X