123 stickers

Sanoma reorganiseert maar 'Zeilen' blijft gewoon zeilen

Hoofddorp – Ook het bekende tijdschrift ‘Zeilen’ maakt deel uit van de strategische reorganisatie van Sanoma. Om speculaties te ontzenuwen heeft de redactie het volgende bericht op de site geplaatst:
“Vanmorgen maakte Sanoma, de uitgever van (onder andere) Zeilen, een ingrijpende reorganisatie bekend. De aangekondigde maatregelen hebben gevolgen voor alle titels binnen het bedrijf. Belangrijkste voor u en voor ons is dat we gewoon doorgaan met Zeilen.
Ons prachtige blad blijft dus bestaan en daar zijn we uiteraard zeer verheugd over. Wel is de verwachting dat we in de loop van 2014 ondergebracht worden bij een andere partij.
In tegenstelling tot de verontrustende berichten die de afgelopen dagen en vooral vanmorgen in de media verschenen, betekent het in ieder geval dat we met veel passie en betrokkenheid aan Zeilen kunnen blijven werken. Net als mijn collega’s ben ik ervan overtuigd dat onze slogan ‘voor zeilers, door zeilers’ garant blijft staan voor een titel waar we allemaal trots op zijn,” aldus de hoofdredacteur namens zijn redactie.
Meer informatie Sanoma en www.zeilen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X