Schepenkring Jachtmakelaardij Giethoorn verhuist 1 juli naar Jachthaven De Kranerweerd in Zwartsluis

PERSBERICHT
Giethoorn, Zwartskluis – Jachtmakelaardij Giethoorn werkt al jaren nauw samen met haar collega’s in Zwartsluis. Zo zijn Jachtmakelaardij Giethoorn en Yacht-Gallery bijvoorbeeld organisator van het zeer succesvolle Overijssels Waterevent, de in-water gebruikte en nieuwbouw botenshow in Blokzijl (2e weekeinde april).
Wij zijn ervan overtuigd dat alleen internet, adverteren in de bladen niet voldoende meer zijn voor optimale verkoopkansen van jachten. Het is belangrijk aspirant-kopers zo vroeg mogelijk in hun oriëntatie naar een droomjacht te kunnen spreken, te adviseren in deze keuze en bij te staan met onze ervaring en kennis. Een grote verkoophaven en een evenement als Het Overijssels Waterevent helpt ons daarbij. Het blijkt echter lastig om vanuit 2 locaties per jaar meerdere van deze publiekstrekkende activiteiten te organiseren.
Daarom hebben we besloten om vanaf 1 juli 2012 vanuit een en dezelfde locatie te gaan werken. Jachthaven De Kranerweerd heet ons daarbij van harte welkom. In Jachthaven De Kranerweerd ontstaat zo een watersportcentrum met een veelheid aan specialismen en activiteiten, waaronder een van de grotere verkoophavens in Nederland. Met gegarandeerd veel publiciteit, een grote reclamekracht en een groot publiek dat haar weg naar Zwartsluis vindt. En onderdeel van een uitgebreid netwerk van jachtmakelaarskantoren in binnen- én buitenland. Nu beide bedrijven vanuit één locatie gaan werken zijn in de nabije toekomst meer initiatieven te verwachten die een groot watersportpubliek aantrekken.
Jachtmakelaardij Giethoorn heeft de eerste 4 maanden 2012 ruim 40 jachten verkocht, een aantal waar we in de huidige lastige markt tevreden over zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat we dit vanuit De Kranerweerd kunnen overtreffen.
Meer informatie www.schepenkring.nl