windverwachting

Schipperscafé bij werf Wolthuis te Sappemeer

“Schipperscafé” bij werf Wolthuis te Sappemeer

De Historische Scheepswerf Wolthuis wil een ontmoetingsplaats zijn voor een breed publiek. Met dit doel wordt met ingang van vrijdag 24 juni, elke laatste vrijdag van de maand een z.g. “Schipperscafé” georganiseerd in het Bezoekerscentrum van de werf. Men wil hiermee o.a. een groep senioren bereiken, die er moeite mee hebben hun huis uit te komen. Het initiatief wordt ondersteund door de stichtingen POSO en Kwartier Zorg & Welzijn.
Een deel van de middag wordt ingevuld met een rondleiding over de werf, een film of een lezing. Verder kan men onderling gesprekken voeren of gezamenlijk activiteiten ondernemen. Alles met als doel, de sleur te doorbreken en iets te bieden waar men iedere maand weer naar uitkijkt. Iedereen is welkom, ook als men geen oud-schipper of oud-scheepsbouwer is.
De eerste bijeenkomst is op vrijdag 24 juni 2022 van 14:30 tot 17:00 uur.
De entree is gratis, inclusief een kop koffie of thee.

Voor meer informatie: historischescheepswerf.nl

Foto: Historische Scheepswerf Wolthuis

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X