Informatie voor de watersporter

Sealine S335 introductie tijdens de Hiswa te Water

Sportieve vaarervaringen, moderne looks en een verbazingwekkende hoeveelheid ruimte vatten het concept van de Sealine S-serie samen. Op het zonnebed op de boeg kan de hele bemanning ontspannen en de cockpit biedt plaats aan nog meer gasten in het grootste comfort. Benedendeks gaat het luxueuze leven aan boord door, ongeacht het weer. Het innovatieve interieurconcept geeft u de keuze uit vijf aantrekkelijke indelingen. Zo kan de Master Cabin omgebouwd worden tot een ruim woongedeelte met een U-vormige bank en tafel. Alle varianten bieden veel ruimte; stahoogte, raamoppervlak en  de grootte van de slaapplaatsen zijn ongeëvenaard in deze bootklasse. 

 De Aquador S335 wordt geleverd als 2-kabine motorjacht. De klant bepaalt welke configuratie het beste bij hem past. Er is keuze uit 3 lobby-indelingen; ombouwen tot een binnenkombuis, een extra woonruimte of met extra kastruimte. Dankzij deze verschillende indelingsvarianten en een grote keuze aan combinatiemogelijkheden – met hoogwaardige stoffen, diverse houtsoorten, trendy kleuren, geselecteerde vloeren en stijlvolle inrichting – wordt elke Sealine S335 een zeer persoonlijk en uniek jacht. 

De Sealine S335 is leverbaar met D6-440 pk Volvo Penta (max 31/32kn) of 2x Mercury MD3,0L 270pk motorisering. Sealine Yachts biedt bij al haar modellen een uitgebreide optielijst. 

De Sealine S335 is te bewonderen op stand nr. G12 van De Vaart Yachting tijdens de Hiswa te water van 30 augustus t/m 3 september.

Voor meer informatie: devaartyachting.com

Foto: De Vaart Yachting

Mer informatie over de Hiswa te Water: hiswatewater.nl

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht