windverwachting

Seijsener Rekreatietechniek levert jachthaven 52 Noord in Amsterdam in vijf dagen 'afmeerklaar' op

PERSBERICHT
seijsener_52noordZaandam – Om Jachthaven 52° Noord in Amsterdam op tijd het watersportseizoen te laten starten, heeft Seijsener Rekreatietechniek in vijf dagen alle stroomaansluitingen voor deze nieuwe jachthaven aan de Amstel gerealiseerd.
Op enkele minuten varen van de Amsterdamse grachten is tijdens de Pinksterdagen de splinternieuwe stadshaven 52° Noord met honderd ligplaatsen en uitstekende faciliteiten in gebruik genomen. De haven is centraal gelegen, in het stadspark bij het Amstelkwartier, vlakbij het Amstelstation en de Rembrandttoren. Kenmerkend voor deze nieuwe hotspot zijn een prachtig uitzicht over de Amstel en de langste zon van Amsterdam. Volgend jaar zal er ook zal er een horecapaviljoen verrijzen.
Stroom en drinkwater in enkele dagen
Het was er de initiatiefnemers van stadshaven 52° Noord veel aan gelegen om de haven voor de Pinksterdagen afmeerklaar te krijgen. Maar toen in de tweede helft van mei mei alle steigers uiteindelijk in het water lagen resteerden voor jachthavenspecialist Seijsener Rekreatietechniek nog maar enkele dagen om alle steigervoorzieningen te realiseren.
Dat betekende dat het team van Seijsener vanaf die dag alle zeilen bijzette en keihard er tegenaan ging om de meer dan honderd ligplaatsen van een perfecte stroomaansluiting te voorzien.
Op de 52° Noord- steigers trokken de Seijsener-monteurs stroomkabels, legden drinkwaterleidingen, plaatsten Atlantic verdeelzuilen, hingen camera’s op en monteerden Harbour In stroomaansluitingen in de steigergoot bij elke ligplaats..
Vrijdagmiddag 22 mei was het zover. Een laatste grondige check en de spanning werd erop gezet. Alles functioneerde prima. Na exact 5 werkbare dagen waren 108 stroomaansluitingen gereed.
Goede start watersportseizoen
De eerste jachteigenaren konden de dag erop hun ligplaats met stroomaansluiting in gebruik nemen. Gelukkig bleek de eerste klap een daalder waard met een prachtige eerste Pinksterdag. De start van een hopelijk lang en net zo zonnig watersportseizoen.
Na deze snelle actie resteren qua werkzaamheden nog een deel van de steigerverlichting en de camera’s, de havenlichten en het toegangshek met kaarttoegang. Deze worden door Seijsener verder afgerond.
Meer informatie www.seijsener.com en www.52noord.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

Email Marketing by E-goi
X