Seijsener Rekreatietechniek plaatst 220V en 380V stroomkasten als oplaadpunten voor elektrisch varen in Franeker

PERSBERICHT
Zaandam – Om de ‘verborgen potentie’ van Franeker als watersportstad te verzilveren, bestedingen van toeristen in de stad te vergroten en daarmee de werkgelegenheid een impuls te geven, zet de gemeente Franekeradeel in op watersport om de economie van de stad te versterken.
In dit kader heeft Seijsener Rekreatietechniek onlangs vier stroomkasten geplaatst op de Zuiderkade, die ook gebruikt kunnen worden als oplaadpunt voor kleine en grote elektrische jachten. Na geldinworp kunnen de elektrische jachteigenaren naar keuze beschikken over een 220V/16A of 380V/40A krachtstroomaansluiting.
De laadpunten zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Friese Merenproject, dat een nog betere ontsluiting van Friesland voor de watersporter beoogt en een voortvarende overgang naar elektrische aandrijving van motorjachten.
Seijsener Rekreatietechniek is in Nederland dé specialist in jachthaven-techniek. In 90% van de Nederlandse havens zijn installaties van Seijsener te vinden. Seijsener ontwikkelt en produceert in eigen huis voor de plezier- én beroepsvaart o.a. servicezuilen voor stroom en water, energiebeheersystemen en (kaart)betaalsystemen.
Meer informatie www.seijsener.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X