123 stickers

Seijsener toont de 'Infrabox', een koppelbare havenvoorziening voor energie, water, riool en data op woonhuis-niveau

PERSBERICHT
seijsener_infraboxZaandam – In een uitzending van Ondernemend Nederland wordt zondag 27 september om 9.55 uur op RTL7 aandacht gegeven aan een unieke project te IJburg. In een korte maar krachtige documentaire vertelt steigerbouwer Walter Benecke over dit innovatieve waterbouwproject: een compleet drijvende haveninrichting voor zelfvarende woonschepen. Daarbij worden mooie beelden vrijgegeven, die gefilmd vanaf het water, spectaculaire plaatjes opleveren.
Infrabox: loskoppelen en varen maar!
De technische infrastructuur voor dit innovatieve project maakt Seijsener Rekreatietechniek. Alle schepen (straks in totaal 35) hebben de beschikking over de door Seijsener ontwikkelde Infrabox. Onder een solide luik van traanplaat in de steiger vinden de schippers koppelingen voor alle voorzieningen: stroom (3x25A!), drinkwater, UTP datakabel en persriool.
De varende woonschepen hebben dus (vorstvrije) voorzieningen op het niveau van een woonhuis. Aansluiten èn weer loskoppelen gaat supersnel. Dus kunnen de schippers ieder moment besluiten om te gaan varen.
Echt weer een klus voor Seijsener, al jarenlang niet alleen dé specialist voor jachthaventechniek, maar ook de nummer 1 voor beroepsvaart en woonbootvoorzieningen.
Meer informatie www.seijsener.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X