windverwachting

Seijsener toont op de HISWA laadpalen voor elektrisch varen in de praktijk

PERSBERICHT
seijsener_laadpalenZaandam – Elektrisch varen ervaren? Het kan dit jaar tijdens de Hiswa-watersportbeurs die vanaf 6 maart in de RAI plaatsvindt. Er ligt namelijk een gratis door Havenhout ter beschikking gestelde steiger met daaraan een aantal elektrische sloepen. Seijsener Rekreatietechniek verzorgt hier, ook gratis, de laadpalen op de steiger. Een geweldige attractie kortom, want op welke “droge” beurs in de watersport is het mogelijk om elektrisch varen uit te proberen?
Elektrisch varen kent inmiddels vele fans in Nederland. Het is een bijzondere ervaring om zonder moeite geruisloos over het water te gaan. In alle rust ziet men de mooie Nederlandse oevers voorbij trekken.
Dat er op de steigers juist Seijsener laadpalen staan is niet voor niets. Seijsener is op het gebied van walaansluitingen voor e-varen al meer dan 25 jaar actief. Allereerst in de jaren 80, met laadpunten in het Groene Hart van Zuid Holland. Daarna volgen laadpunten in Amsterdam en Noord-Holland, heel veel in de provincie Friesland en nu ook in de Biesbosch..Naast technische know-how beschikt Seijsener ook over kennis van de vele subsidieregelingen.
Geïnteresseerd in oplaadpunten voor elektrisch varen? Bekijk ze bij de proefsteiger bij RAI Amsterdam, van 6 t/m 10 maart. Verdere inlichtingen bij de Seijsener-stand in het e-varen paviljoen, stand. 01542 in hal 1.
Meer informatie  www.seijsener.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X