123 stickers

Seijsener voorziet vakantiepark Marina Beach in Zeeuws-Vlaanderen – de vroegere Braakman – van nieuwe recreatietechniek

PERSBERICHT
seijsener_270213Zaandam – Seijsener Rekreatietechniek realiseert de nieuwe technische installaties voor Oostappen Vakantiepark Marina Beach. De Oostappen groep wil met dit vakantiepark, voorheen De Braakman, een toonaangevend en onderscheidende vakantiebestemming in Zeeuws-Vlaanderen in de markt zetten.
Rian Durieux, directeur van Seijsener Rekreatietechniek. “We zijn blij met deze opdracht voor het 12e park van De Oostappen Groep. De groep speelt goed in op de behoeften van hedendaagse gasten. Daarnaast hanteren ze een flexibel prijsbeleid. Met deze eigen aanpak weten ze anno 2013 groei te realiseren. Aan dat succes mogen we ook bijdragen, met ons vakmanschap op het gebied van technische installaties.”
Complete voorzieningen
Rian Durieux:”Nadat we in het voorjaar van 2012 al Riviera Beach met de Oostappen Groep mochten inrichten, ontvingen we op 11 februari de opdracht. Twee weken later zijn we gestart en eind april moet de klus zo goed als rond zijn.” Naast elektriciteit, drinkwater en rioolwaterleiding realiseert Seijsener voor Oostappen Vakantiepark Marina Beach ook televisie- en propaangasaansluitingen en terreinverlichting, voor 495 verhuurcaravans en 379 toercaravanplaatsen, en een haven.
Flinke aantallen, en daar komen dan ook nog eens in totaal tientallen kilometers grondkabels en leidingen bij. Rian Durieux: “Je wilt als recreatieondernemer in zo’n geval voldoende stroomcapaciteit voor je gasten, maar geen overbodige kabeldikte. Onze expertise, ervaring en nauwkeurige calculaties komen dan goed van pas.”
Echte Seijsener-klus
Seijsener Rekreatietechniek bestaat dit jaar 50 jaar. Durieux vindt het goed om in dit jubileumjaar juist de opdracht voor Oostappen Vakantiepark Marina Beach als een echte Seijsener-klus onder de aandacht te brengen. “We bedenken en realiseren veel nieuwe toepassingen voor de recreatie: energiebeheer, internet, toegangscontrole, hernieuwbare energie. Een opdracht als deze laat zien dat de kern van ons werk, het realiseren van technische installaties voor de recreatie, nog steeds springlevend is. En daar zijn we onze klanten dankbaar voor”.
Meer informatie www.seijsener.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X