Informatie voor de watersporter

Seizoensopening op 1 en 2 april met acties zwemvesten en onderhoudsmiddelen voor de boot bij watersportwinkel Dekker Watersport in Zaandam

PERSBERICHT
Zaandam – Komend weekend 1 en 2 april is Dekker Watersport op zaterdag en zondag geopend. Het is weer voorjaar dus tijd voor de boot.
Om het voorjaar te vieren hebben wij speciale akties met o.a. antifouling, poetsmiddelen, reddingvesten, Raymarine electronica en Garmin kaartplotters. In de maand april is uw oude reddingvest geld waard. U ontvangt tot euro 50,00 retour voor uw oude reddingvest bij aankoop van een nieuw Spinlock reddingvest.
Dekker Watersport is de specialist in watersportartikelen met een zeilmakerij. Onze watersportwinkel is ruim 2500m2 groot en gevestigd aan een winkelboulevard op de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam, 200 meter voorbij Loods 5. De winkel is gemakkelijk bereikbaar op slechts 5 autominuten vanaf de ring A10 Amsterdam. Parkeren is gratis en op eigen terrein.
Onze medewerkers staan het gehele weekend voor u klaar. Zaterdag zijn wij van 9:00-17:00 geopend. Op zondag van 10:00-17:00. De koffie staat klaar.
Meer informatie www.dekkerwatersport.nl, de aanbiedingen en de reddingvest-actie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht