Sfeervolle huisshow op 29 en 30 december bij bouwer van stalen knikspant motorjachten ABIM

PERSBERICHT
abim_221214Ossenzijl – ABIM Yachting zal op maandag 29 en dinsdag 30 december a.s. middels een ABIM-Huisshow het jaar afsluiten met een glaasje glühwein en een warme oliebol.
Op de ABIM-Huisshow worden o.a. 2 nieuwe ABIM-Classic 118 Exclusives gedemonstreerd waarvan één met een geheel vernieuwd in licht eikenhout afgetimmerd interieur. Daarnaast een ABIM-Classic 128 Exclusive en een in bemiddeling verkregen ABIM-Classic 108 EL.
Speciaal voor de ABIM-Huisshow worden er wat gadgets in de optionele sfeer gedemonstreerd, zo laat de zeilmaker een tentdoek zien dat uit 2 kleuren bestaat, een lichte binnen- en een donkere buitenzijde, heeft de RVS leverancier enkele nuttige ideeën, zijn er nieuwe Permateek stalen voor een duurzame dekbekleding en wordt er LED verlichting tentoongesteld en dubbelglas gepresenteerd.
Ook zijn er een tiental elektrische vouwfietsen te bewonderen waarop een proefrit gemaakt kan worden om zodoende tot een afgewogen keus te komen.
Kortom, zo tussen de Kerstdagen en Oud en Nieuw, wil ABIM samen met u alweer vooruit kijken naar het nieuwe vaarseizoen.
Wij heten u van harte welkom op de ABIM-Huisshow die plaatsvindt op maandag 29 en dinsdag 30 december a.s. van 10.00 tot 18.00 uur.
Meer informatie www.abim.eu