SGR-aangesloten Euro-Yachtcharter.nl geeft voor tiende jaar ook Yacht-Pool zekerheid bij betaling voor het huren van een zeiljacht

PERSBERICHT

Friederich Schöchl (l, Yacht-Pool) en Eric Cox van euro-yachtcharter.eu
Maastricht, Zagreb (Kroatië) – Vorige week ontving Eric Cox van Euro-Yachtcharter.nl als enige Nederlandse charter-organisator het ‘Yacht-Pool financial security 2018’ certificaat uit handen van Dr. Friederich Schöchl van Yacht-Pool. Dit gebeurde op de jaarlijkse vakbeurs ‘ICE’ in Zagreb.
‘Checked & trusted’ is het credo.
Na een uitgebreide financiële audit werd het certificaat voor de tiende keer aan Euro-Yachtcharter toegekend. Alle zeil- en motorjachten, die door dit bedrijf geboekt worden, zijn verzekerd bij een faillissement van de jachteigenaar of Euro-Yachtcharter. Niet onbelangrijk als je een gemiddeld boekingsbedrag van €3.500,- in ogenschouw neemt.
Euro-Yachtcharter krijgt steeds vaker te maken met ‘concurrentie’, die ogenschijnlijk een betere aanbieding doet. Cox: “Maar in de zomer van 2017 hebben we voor de alarmcentrale niet minder dan zes keer met spoed een jacht mogen regelen voor gestrande vakantiegangers, die bij aankomst in de jachthaven geen jacht en jachteigenaar aantroffen. We hebben de vakantie alle keren weten te redden, maar de betaalde reisgelden waren verloren. We zien hierin helaas een stijgende trend. Met de Yacht-Pool certificering kunnen wij aantonen, dat de betaalde reisgelden bij ons in vertrouwde handen zijn. De Yacht-Pool certificering is een goede aanvulling op het SGR-garantiefonds, waarbij wij ook zijn aangesloten.”
Meer informatie www.euro-yachtcharter.eu en www.yacht-pool.de

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X