Informatie voor de watersporter

SGR reisorganisatie voor zeilvakanties langs kust Turkije Adam Voyages biedt complete pakketreizen aan

Het moederschip van Adam Voyages, de 'Floris'

ZEEWOLDE – Op 21 april is Adam Voyages weer uitgevaren met de eerste gasten van het seizoen. Adam Voyages organiseert al ruim 20 jaar verzorgde zeilreizen langs de Turkse zuidwest kust met als thuishaven Bodrum. De nadruk ligt op het zeilen. De 25 meter lange (eigen) schepen zijn bemand en voorzien van goede tuigage om zelfs bij weinig wind al de zeilen te kunnen hijsen.
Wibe Sierksma, de eigenaar van dit reisbedrijf ziet het seizoen met vol vertrouwen tegemoet. “We zijn onlangs, door het onafhankelijke reisportaal Reisgraag.nl, uitgeroepen tot Beste Reisorganisatie in de categorie actieve vakanties. En dat hebben we gemerkt. De eerste drie weken van het seizoen zijn al compleet volgeboekt. Vooral dit jaar zijn er zeer veel vaste klanten, die al weer gereserveerd hebben. Sommige van de passagiers gaan al 20 jaar lang ieder jaar één of twee keer mee. Maar dankzij onze onderscheiding en de mond tot mond reclame, hebben we ook al weer veel nieuwe gasten mogen verwelkomen.”
Reisorganisatie met pakketreis
Adam Voyages beperkt zich niet tot losse zeilcharters. Het is een SGR reisorganisatie die complete pakketreizen aanbiedt. Ook de vlucht vanaf Schiphol naar Bodrum is geregeld en de transferbus brengt de mensen regelrecht naar het schip. Het wordt als aangenaam ervaren, dat er geen wachttijden zijn op andere passagiers welke met verschillende vluchten aankomen. Het is meteen inschepen. Aan het einde van de vakantie blijf je net zo lang aan boord totdat je terugvlucht vertrekt. M.a.w. geen wachttijden of vervroegd uitchecken.
Bezetting
Onlangs is de site aangepast, men kan nu online de beschikbaarheid raadplegen. Je ziet meteen of er in de gewenste week nog plaatsen zijn. Dus niet eerst een formulier invullen en dan maar afwachten tot de eerstvolgende werkdag om te vernemen of je meekan. In het weekend of ’s avonds het maakt niet uit, je gekozen week ligt meteen vast. Met alle zekerheid. Want Adam Voyages is aangesloten bij de SGR.
Meer informatie www.adamvoyages.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht