Informatie voor de watersporter

SharkSales neemt distributie en marketing Beneteau Outboard Boats op zich

PERSBERICHT
Loosdrecht, Hilversum – Per 1 september 2011 zal het dealermanagement en de marketing van alle Beneteau Outboard Boats in Nederland uitgevoerd worden door Sjoerd van Tilburg van SharkSales in opdracht van Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij BV, de importeur van Beneteau motorboten. Deze stap is een logisch vervolg van de groeidoelstellingen van Beneteau en is tot stand gekomen na intensief overleg tussen Beneteau, Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij BV en SharkSales.
In de nieuwe constructie zal het uitbreiden van het bestaande dealernetwerk tot een landelijk dekkend netwerk prioriteit hebben.
Beneteau is door constante innovatie en nieuwe modellen een belangrijke speler in de internationale sport -en visbotenmarkt. Het totale gamma buitenboordmotormodellen omvat 19 types die zich stuk voor stuk onderscheiden in vaareigenschappen, ergonomie, uiterlijk en kwaliteit. Niet alleen deze kwaliteiten zorgen ervoor dat Beneteau, als één van de grootste werven ter wereld, een key speler is. Ook de organisatie vanaf de productie in de fabriek tot aan de levering aan de dealer zijn daarbij belangrijke factoren. Kenmerken zijn: heldere afspraken over levering, transport en garantie, goede marketing en inzicht in productie en voorraad. Hierdoor is de klant verzekerd van de juiste boot op de juiste plek op het juiste moment, zodat er direct en zorgeloos gevaren kan worden. Voor de dealer, gesteund door een professioneel netwerk, is het winstgevend ondernemen.
Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij BV is sinds 1980 importeur van Beneteau en is de centrale spil voor de verkoop van alle Beneteau motorboten in Nederland. Doordat zij inmiddels zo lang importeur is van Beneteau motorboten heeft zij veel kennis en ervaring die voor het dealernetwerk beschikbaar is. Het outboard programma van Beneteau omvat inmiddels een zeer breed en compleet aanbod waar duidelijk nog ruimte voor groei bestaat in de markt. Daarom is er behoefte een landelijk dekkend dealernetwerk op te bouwen. Vanuit die gedachte was het een logische keuze een exclusief agentschap aan te gaan met SharkSales.
SharkSales is gespecialiseerd in accountmanagement en marketing in de watersportretail. Sjoerd van Tilburg, de oprichter en eigenaar van SharkSales, heeft bijna 10 jaar ervaring in accountmanagement voor grote merken zoals Yamaha, Zodiac en Bombard en heeft inmiddels een landelijk netwerk van watersportretailers opgebouwd. Het agentschap van een merk als Beneteau (outboards) past daarom perfect in de doelstellingen van dit jonge en dynamische bedrijf. Het agentschap van Beneteau wordt een belangrijk onderdeel van de vaste werkzaamheden voor SharkSales.
Meer informatie www.serry.com  en www.sharksales.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht