123 stickers

Silersshop met op het water en cultuur gerichte cadeaus opent winkel in Grou

PERSBERICHT
silershopGrou – Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart opent de Silersshop haar vestiging in Grou. Tijdens deze twee dagen zijn er scherpe aanbiedingen. De winkel wordt op zaterdag officieel en ceremonieel geopend en start er een actie met prachtige prijzen.
Belangstellenden zijn het hele weekend van harte welkom om de winkel te bezichtigen, te profiteren van de aanbiedingen en mee te doen aan de actie.
De ceremoniële opening vindt plaats op zaterdagmorgen om 10:00
en wordt geleid door Jan Feike Hoekstra. Aanbiedingen zijn er dan op wijn, likeur, jenever of beerenburg en natuurlijk de vermaarde Silersbitter. Alles staat op de website en het scherm in de winkel.
Bijzondere extra actie: van 22 maart tm 13 april maakt iedere klant van de Silersshop kans op een volledig verzorgde zeiltocht op het Grouster Skûtsje.
Trekking vindt plaats op 13 april en de zeiltocht is paasmaandag.
Openingstijden: Vrijdag 21 maart van 9.00 tot 21:00 uur, zaterdag 22 maart van 10:00 tot 17:00 uur. Komt u ook even langs op de site of in de winkel? Marck Dorenbosch en Bart Waldram laten u graag de winkel zien met de verrassend verpakte op het water en cultuur gerichte slijterijproducten.
Meer informatie www.silersshop.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X