windverwachting

Sites Maken De Boot Life Is Easy Concepten

Het is wonderbaarlijk hoe in de moeilijke markt van luxe sloepen en ‘launch boats’ toch steeds weer nieuwe ondernemers, nieuwe kansen zien. Dat komt mede, omdat bij deze imago-boten het verkoopsucces nogal afhankelijk is van de presentatie. Het geluk zit in de verpakking. En hoe langer, hoe meer, begint die ‘tussen de oren’-marketing al op uw scherm.

Neem nu de acht meter lange stoere ‘Woest’, waarmee u zo na één klik op het scherm met een heftig muziekje door de grachten vaart. Afgelopen maand al te zien op de Miljonairs Fair. Want ook dat kan erbij horen. DeVosdeVries Design tekende, Freddie Bloemsma bouwde, en Claasen Jachtbouw droeg zorg voor de afbouw van het klassieke design met ‘snelvarend onderwaterschip’. Meest opmerkelijk aan de aluminium Woest is de 265 PK 6 cilinder TDI motor van Volkswagen-Marine (eventueel hybride), de twee koelkasten (ja, echt), en het JBL soundsystem (zonder vaar je niet).

In het zelfde segment, iets minder woest, maar stukken frivoler, heb je ook de ‘Outlaw’. Een oogverblindend polyester-sandwich design’tje in ‘elke RAL kleur’ leverbaar. Hier telt de motor weer iets minder (55 PK), maar uiterlijk en vorm des te meer. Weer zo’n verleidelijk filmpje. ‘Life is Easy.’ En voor de 777, het kleine broertje van de 999, heeft de aanbieder een handig voorstel, dat past in deze tijd: “Wij zoeken vier kopers, die de boot nog tegen introductieprijs kunnen kopen.” Als extra voordeel krijgen deze vier hun eigen inbreng cadeau. Goede marketing wint. Zelfs al varen alle boten in hetzelfde natte water. U voelt het op de Outlaw-site.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X