windverwachting

SJIPPIE onderhoudsproducten voor boten verduidelijkt en restylet haar etiketten

PERSBERICHT
sjippieOldenzaal – Wie binnenkort SJIPPIE bootschoonmaak spullen in de winkel haalt, zal verrast worden door de nieuwe, opvallende verschijning in het schap. Het bedrijf heeft namelijk afgelopen maanden hard gewerkt aan een frisse en moderne uitstraling. Met deze make-over verwacht de producent van schoonmaakspullen ook meer duidelijkheid in het winkelschap te brengen.
Wouter Weersink van SJIPPIE licht toe: “Tegenwoordig hebben veel watersportbedrijven meerdere mooie merken reinigingsproducten voorradig in de winkelstelling of showroom. Het viel ons op dat er een grote diversiteit is ontstaan van merken, uitstralingen en verschillende talen. Hierdoor ontstaat er veel onduidelijkheid bij de booteigenaar: welk product is nu geschikt voor mijn bootklus?”
Om meer duidelijkheid te scheppen, introduceert SJIPPIE voor 2016 haar producten in nieuwe stijl. Alle etiketten zijn nu voorzien van een duidelijke omschrijving aan de voorzijde van het etiket inclusief prijsindicatie. Daarbij vallen de etiketten op door de chique maar eenvoudige uitstraling en wordt er handig gebruik gemaakt van de kleuren die bijdragen aan de herkenning en functie van het product.
SJIPPIE Boat Cleaning Products hanteert voor haar dealers een omruilgarantie. Op afspraak haalt SJIPPIE de oude voorraad retour en levert ze de nieuwe producten uit samen met de voorraad voor 2016.
Meer informatie www.sjippie.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X