Skips Maritiem opent in Lelystad tweede vestiging zeilmakerij SkipSails

PERSBERICHT
Stavoren – Skips Maritiem, met het hoofdkantoor in het Friese Stavoren, heeft het servicepakket uitgebreid met een tweede zeilmakerij in Lelystad. Het bedrijf had al een zeilmakerij in Hindeloopen. De twee afdelingen opereren onder de naam Skipsails. Bij beide vestigingen kan men terecht voor tenten, kappen, tuigage, reparaties, wassen van zeilen en natuurlijk voor de zeilen zelf. Bovendien is de vestiging Lelystad dealer van UK de Vries.
Skips Maritiem biedt met onder meer vier jachthavens aan het IJsselmeer, een jachtservice, shipcleaning, een watersportwinkel, winterberging en nu dus twee zeilmakerijen, alle service voor de watersporter. Peter de Vries, directeur van Skips Maritiem: “We hebben er altijd naar gestreefd een zo uitgebreid mogelijk pakket te bieden. Nu kunnen de mensen voor alles bij ons terecht. Of het nu gaat om het inbouwen van een boegschroef, het leggen van een teakdek en voor de complete tuigage van een schip. En dat niet alleen in het noorden, maar ook centraal, in Lelystad.”
Naast een full service jachtbedrijf is Skips Maritiem importeur van Jeanneau zeiljachten, Targa motorboten en Silinger RIB’s en heeft het dealerschappen van onder andere Volvo Penta, Volkswagen Marine, Cummings, Mercury, Vaillant en Quicksilver.
Meer informatie www.skipsyachting.nl