Skûtsjesilen Holland 2016 van 18 tot en met 20 mei in Rotterdam biedt verschillende arrangementen

PERSBERICHT
Rotterdam – Komend voorjaar vindt er op de Kralingse Plas van 18 tot en met 20 mei een groot waterspektakel plaats. Vanuit Friesland komen een 10-tal Skutsjes (klassieke zeilschepen) naar Rotterdam om te strijden op de Kralingse wateren. In deze races wordt gestreden op het scherpst van de snede waarbij letterlijk alle zeilen worden bijgezet. Omdat de schepen relatief weinig wind nodig hebben om hard te varen, zal het voor de toeschouwers een enorme belevenis zijn om de wedstrijden gade te slaan.
Diverse arrangementen
Het evenement Skutsjesilen Holland biedt de mogelijkheid voor bedrijven om met medewerkers en/of relaties mee te varen op deze schepen. Er zijn diverse arrangementen die op maat gemaakt kunnen worden voor uw bedrijf. Het evenement zal worden gestart met een ware VIP avond en afgesloten met een bijzondere slotavond. Er zijn diverse combinaties in de arrangementen mogelijk waarbij ook gekozen kan worden voor alleen VIP tafels gedurende de avonden.
Een bijzonder oer-Hollands evenement dat goed past in een duurzaam beleid en een geweldige gelegenheid geeft tot netwerken met vooraanstaande Rotterdamse bedrijven. Zeilpartners krijgen de gelegenheid om mee te varen met Rapsody, om zo het nautische spektakel van nog dichterbij te kunnen beleven. Op de website van Skutsjesilen Holland kunt u meer informatie vinden over het evenement. Tevens kunt u hier inschrijven voor de diverse arrangementen. Wees er snel bij, want het aantal schepen is uiteraard beperkt.
Meer informatie www.skutsjesilenholland.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X