123 stickers

Slam Sailing & Sports Wear gaat samenwerkingen aan met Belgian Boat Show Float en Belgische zeilers

PERSBERICHT
Warmond- De Belgian Boat Show Float, die op 19 en 20 oktober plaatsvindt in Nieuwpoort (België), is een samenwerking aangegaan met het nautische kledingmerk Slam uit Italië. Slam verzorgt de crew wear van het organisatieteam zodat zij uniform gekleed en herkenbaar zijn tijdens het evenement. En voor Slam is het een perfecte gelegenheid om haar nieuwste collecties te tonen aan de bezoekers en exposanten. Daarnaast sponsort Slam sinds kort ook twee Belgische zeiltalenten.
“De Belgian Boat Show Float is dit jaar verhuisd van Breskens naar Nieuwpport waamee het bereik wordt vergroot, waar zowel de non-profit als de professionele actoren in deze branche behoefte aan zouden hebben. Nieuwpoort is bovendien een uitermate belangrijke watersport- en pleziervaartlocatie, met het op één na grootste jachthavencomplex van Europa. We waren dan ook op zoek naar een internationele kledingpartner die aansluit bij ons profiel en onze strategie”, aldus Christophe Coseyns, Head of Belgian Boat Show Fairs.
Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux, vult aan: “Eerder dit jaar stonden wij sinds jaren weer met een stand op Belgian Boat Show in Gent en merkten wij dat het merk nog steeds bekend is en gewaardeerd wordt door de bezoekers. De reacties op onze nieuwe collecties waren gewoonweg positief. Door de samenwerking met Belgian Boat Show Float willen we onze positie in de Belgische markt versterken en ook contacten leggen met dealers en andere nautische bedrijven waar we potentieel mee kunnen samenwerken. We hebben zelfs een team dat zich richt op Corporate Wear, waarbij de specifieke wensen en eisen van een bedrijf in een speciaal gemaakte collectie worden verwerkt”.
Casual, crew en zeilkleding
Naast zeilkleding biedt Slam een ruime casual en crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie, te verkrijgen bij watersport retailers en lifestyle winkels. De crew collectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is. Hierdoor is deze collectie bij uitstek interessant voor teams en bedrijven, bijvoorbeeld voor de aankleding van personeel. Immers, in het verleden aangeschafte kleding kan altijd worden bijbesteld.
Speciaal aanbod voor standhouders Belgian Boat Show Float
Om standhouders de gelegenheid te bieden hun personeel uniform aan te kleden, heeft Slam Benelux in overleg met Belgian Boat Show Float een speciaal aanbod opgesteld voor de volgende collecties Catalogus Slam Company Wear, Sailing Wear en Fall Winter 19/20. Voor meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen met één van de Slam medewerkers via info@slambenelux.nl of 0031 (0) 71 3013459.
Ondersteuning toptalenten Belgian Talent Team – WWSV Topsport
Sinds kort ondersteunt Slam twee toptalenten die onderdeel zijn van de Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV): Eline Verstraelen en Jef Hinnekint. Eline is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot talent van het jaar en won onlangs zilver op het EK Laser Radial Youth. Jeff Hinnekint neemt deel aan diverse EK’s en WK’s w.o. Isaf Youth Polen het EK in Kalamaki.

Sinds kort sponsort Slam ook het Belgische zeiltalent Eline Verstraelen

Belgian Boat Show Float
In het verlengde van Belgian Boat Show Gent kan u op 19 en 20 oktober2019 terecht in de Vlaamse Jachthaven van Nieuwpoort voor Belgian Boat Show Float, de ‘te water’ versie. De focus van dit event ligt op kajuitjachten, +10 meter boten, grote en kleine motorboten, zeiljachten, RIBS, divers charteringaanbod en powerboating. Met keuze uit zowel nieuw als tweedehands is er voor ieder wat wils. Naast boten en botenaccessoires vind je ook een aanbod aan watersport-, waterrecreatie en watertoerisme.
Over Slam
Het zeilkledingmerk Slam, opgericht in 1979 in Genua – Italië, is een internationaal topmerk dat technische functionaliteit combineert met Italiaans design. Nautische mode, technische zeilkleding en accessoires voor dames, heren en kinderen waaronder zeilpakken, jassen, schoenen en sportieve vrijetijdskleding met een maritieme twist. Sponsor van o.a. Barcolana, Rolex-Swan Cup, Medemblik Regatta en leden van het Belgian Talent Team van het WWSV Topsport.
Meer informatie www.slambenelux.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X