Slimme mensen kiezen voor een klassikale spoedcursus vaarbewijs bij Yachtconsult om het vaarbewijsexamen snel te halen

PERSBERICHT
Roosendaal – De laatste spoedcursus Vaarbewijs van 2017 is op 18 en 25 november bij Yachtconsult.com. Deze cursus zal worden gegeven in Etten-Leur. Wilt u dit jaar dus nog uw Vaarbewijs halen? Schrijf dan snel in. Het cursusboek wordt u dan even snel toegezonden, zodat u de stof van de eerste lesdag al door kunt lezen.
Waarom een cursus in twee dagen?
Omdat de cursusstof redelijk ingewikkeld is en veel vaktermen bevat, die in de watersport gebruikelijk zijn – maar niet in het dagelijkse leven! U vindt ze bij de examenorganisatie (PDF) maar helaas zonder uitleg!
Tijdens de cursus geeft een ervaren docent direct uitleg daarover, want die weet waar vele nieuwe watersporters problemen mee hebben tijdens de cursus. Wanneer u dat zelf moet uitzoeken gaat daar zeer veel tijd inzitten.
En gaat er veel tijd zitten in het leren begrijpen van de vraagstelling van de VAMEX, ook daar wordt tijdens de cursussen veel aandacht aan gegeven. Twee volle dagen is het minimum dat de cursisten nodig hebben om de uitgebreide cursusstof van Vaarbewijs 1 op een begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen en om het ook écht te begrijpen.
In de tussenliggende week kan de cursusstof goed doorgenomen worden, en als er dan nog vragen zijn kunnen die op de tweede cursusdag gesteld worden. Voor diegene die het nog niet wisten: bij Yachtconsult krijgt u voor het zelfde geld ten opzichte van onze collega’s de dubbele tijd les!
Op de website ziet u verder de locaties voor de standaard cursussen. Het is ook mogelijk op eigen locatie een cursus te volgen. Privéles, met een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging. Roland Sterker (06-53 62 32 31 / rs@yachtconsult.com) kan uw vragen hierover beantwoorden.
Meer informatie www.yachtconsult.com