windverwachting

Sloepen & Cruiser show op 13 en 14 september bij Sloepenmarkt.nl doet jaarlijks veel boten voordelig van eigenaar wisselen

PERSBERICHT
Grou – In het weekend van 13 en 14 september organiseert Sloepenmarkt.nl in Grou weer een Sloepen en & Cruiser show. U bent van harte welkom om het aanbod te komen bekijken.
U kunt in de showroom alle sloepen en cruisers van binnen bekijken en ervaren. Graag brengen wij u een kopje koffie aan boord en onze verkoopspecialisten nemen rustig de tijd om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Uiteraard staat het springkussen en de ijskraam weer klaar!
Winterstalling en Onderhoud
De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar toch is het goed om alvast na te denken wat u gaat doen met uw boot deze winter. Bij de Sloepenmarkt bieden wij u voor een ALL INN tarief de volgende diensten:
– Kranen en opbokken
– Afspuiten onderwaterschip, romp en de waterlijn
– Ontkoppelen accu’s
– Een plek in onze geïsoleerde, vorst- en condensvrije hal
– Vaarklaar opleveren in het voorjaar
– Wij werken volgens het keurmerk Veilige Botenstalling
Meer informatie over onze winterstalling en de tarieven vindt u op de site.
Uw sloep of cruiser verkopen?
Als Nederlands grootste Sloepenspecialist zijn wij altijd op zoek naar jonge, goed onderhouden polyester sloepen en cruisers. Mocht u overwegen uw boot te willen verkopen dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Door onze contacten in de watersportwereld en onze kennis zijn we graag uw partner om serieuze kopers te vinden voor uw schip. Ook tijdens de sloepenshow bent van harte uitgenodigd om hierover met elkaar in gesprek te gaan.
Meer informatie www.sloepenmarkt.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X