123 stickers

Sloepenmarkt in Grou na tien jaar een nationaal begrip in de aankoop en verkoop van sloepen, houdt groot evenement en breidt uit

PERSBERICHT
Grou – Op 7 en 8 mei a.s. viert de Sloepenmarkt haar 10-jarig bestaan. Klanten, zakelijke relaties en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd deze mijlpaal te vieren tijdens een jubileumweekend waarin een groot event wordt georganiseerd met zestien andere bedrijven op nautisch-, technisch- en lifestylegebied.
Vanuit Grou werkt de Sloepenmarkt inmiddels met een team van negen mensen aan de aan- en verkoop en bemiddeling van jong gebruikte sloepen, cruisers en motorboten. Door de aantrekkende economische omstandigheden neemt de verkoop van sloepen en motorboten in het midden- en hogere segment snel toe. De Sloepenmarkt profiteert hier sterk van vanwege de filosofie dat kwaliteit boven alles gaat. Kwaliteit in begeleiding van de aan- of verkoop, in de communicatie met de klant en in het onderhoud en beheer van sloepen en motorboten. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat binnen de watersportbranche de Sloepenmarkt wordt gezien als een echte trendsetter.
De Sloepenmarkt bedient niet alleen de Noordelijke Nederlandse markt. Meer dan de helft van de
in- en verkoop van sloepen en motorboten vindt plaats aan klanten in midden- en West Nederland.
De Duitse markt is het volgende doel. Nu al weten regelmatig Duitse bootliefhebbers de weg te vinden naar Grou om een sloep of motorboot te kopen of te verkopen. Doelstelling is dat aantal op korte termijn fors te gaan uitbreiden. De Sloepenmarkt wordt daarmee steeds meer een internationale speler als het gaat om bootbemiddeling in het midden- tot hoge segment. De nieuwe website van de Sloepenmarkt speelt hier duidelijk op in door haar meertaligheid en wervingscampagnes in Noord en West Duitsland.
Een voorschot op groei in de (nabije) toekomst is reeds genomen door de aankoop van een aangrenzend perceel van 4000 m2. De huidige capaciteit van 8000m2 en showroom met 80 boten kan daarmee eenvoudig worden verdubbeld.
Meer informatie www.sloepenmarkt.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X