Informatie voor de watersporter

Sloepenmarkt verhuist naar Grou en groeit dankzij ruim en voordelig aanbod recente cabin-sloepen en cruisers

PERSBERICHT
Terherne, Grou – Na een aantal jaren succesvol vanuit Terherne te hebben geopereerd, verhuist Sloepenmarkt.nl in de loop van augustus naar de Singel 12 te Grou (vlak achter het Aquaverium). Het betreft twee, in 2005 gebouwde bedrijfshal- len, met een totale oppervlakte van 2.600 m2 inclusief 26 ligplaatsen met lange steigers, elektriciteit en water. Dit betekent een verdubbeling van de oppervlakte t.o.v. de huidige locatie. De ligging is zeer centraal en aan open vaarwater gelegen. De locatie omvat een grote, vorstvrije winterberging- hal en werkplaats (1.400 m2) en een glasrijke showroom met kantoren (1.200 m2). Men kan daar 250 sloepen en cruisers (tussen 6 en 10,5 meter) opslaan voor verkoop, winterberging en onderhoud.
Het succes van de Sloepenmarkt.nl
Het is in de afgelopen jaren gebleken dat er een grote behoefte is aan betaalbare, jonggebruikte (Cabin-)sloepen en cruisers. Klanten komen inmiddels vanuit heel Nederland naar Friesland, maar ook uit Duitsland en België. Zij vinden bij de sloepenmarkt een ruim aanbod (gemiddeld 70-80) in sloepen en cruisers dat door vriendelijk en des- kundig personeel wordt geadviseerd en afgeleverd. De stijging van het aantal verkochte sloepen en cruisers is dit jaar opmerkelijk. Tot nu toe is er in 2011 een stijging van maar liefst 14 % ten opzichte van 2010.
De markt van sloepen anno 2011: (Cabin-)sloepen worden cruisers.
Sloepenmarkt.nl speelt in op de snel groeiende vraag naar jonge, luxe en werfgebouwde (Cabin-) sloepen en cruisers. Comfort en luxe, tegen betaalbare prijzen, worden steeds belangrijker voor waterliefhebbers. Ook het feit dat men bij de sloepenmarkt occasions “vertrouwd” kan kopen, via het Sloepenmarkt Garantieplan, is uniek te noemen! En niet te vergeten de inruilmogelijkheden van bestaande sloep of cruiser.
Met de lancering van een nieuwe website afgelopen vrijdag wil de Sloepenmarkt de échte vaarbeleving combineren met optimale productpresentaties van de schepen. Vindbaarheid in Google en de inzet van social media als Twitter zijn daarbij de speerpunten.
Door zowel online als fysiek te investeren in adequate huisvesting zet een van Nederlands grootste aanbieders in (Cabin-)sloepen en cruisers koers naar de toekomst. Sloepenmarkt bestaat sinds 2006 en is opgericht door vader en zoon Van den Berg. Inmiddels zijn 6 mensen werkzaam bij de Sloepenmarkt.nl. Naast inkoop, verkoop en bemiddeling van (cabin-)sloepen en cruisers kan men bij Sloepenmark.nl ook terecht voor winterberging en alle onderhoud. Men is in het watersportseizoen 7 dagen per week geopend.
Meer informatie www.sloepenmarkt.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht