Sloepvaren, zeilen en suppen de meest aangeboden activiteiten in de Week van de Watersport van 14 -21 april

PERSBERICHT
week_watersportAmsterdam – Tijdens de Week van de Watersport is er van alles te beleven op het gebied van watersport. Bezoekers en deelnemers kunnen op allerlei manieren kennismaken met de velen watersporten of hun vaardigheden op het water uittesten of verbeteren.
De Week van de Watersport wordt dit jaar voor het eerst gehouden in heel Nederland van maandag 14 april tot en met maandag 21 april. Volgende week is het dus eindelijk zo ver. Dit unieke evenement gaat dan van start!
Activiteiten
In deze week van 14 tot en met 21 april is er van alles te beleven op het water. In heel Nederland worden er meer dan 250 watersportactiviteiten georganiseerd. Er worden zeilclinics georganiseerd, kitesurflessen tegen een gereduceerd tarief, wakeboard demonstraties, er vinden talloze open dagen plaats, er zijn win- en kortingsacties bij watersportbedrijven en nog veel meer.
Op deze manier worden nieuwe recreanten geïnspireerd om met deze gezonde vorm van vrijetijdsbesteding aan de slag te gaan.
De activiteiten die tijdens de Week van de Watersport worden georganiseerd zijn: banaanvaren, bodyboarden, buitenboordmotorcheck, canal bike, golfsurfen, jetskiën, kanoën/kajakken, kitesurfen, manoeuvreren, overnachten op ’t water, roeien, sleutelen aan een boot, sloep varen, suppen, funtuben, uurtje varen, vaarbewijs-les, vissen, vlot bouwen, wakeboarden, waterskiën, windsurfen en zeilen. Kortom; voor jong en oud is er iets te doen.
Top 10
Hieronder volgt een selectie van de top tien activiteiten op dit moment die georganiseerd worden door de bedrijven.
1. Sloepvaren
2. Zeilen
3. Suppen
4. Uurtje varen
5. Proefvaren
6. Kanoën/kajakken
7. Zeilles
8. Open dag
9. Manoeuvreren
10. Roeien
Voor de activiteiten bij u in de buurt kunt u kijken op onze landkaart via weekvandewatersport.nl.